MOJE NOVOGODIŠNJE KOZMETIČKE ŽELJE - Biologique Recherche Lotion P50 i NeoStrata kozmetika


Dragi moji prijatelji, ovo nije recenzija, niti reklama. Ovo je moja novogodišnja kozmetička želja. Ona se zove Biologique Recherche Lotion P50. Ovo je losion sa AHA kiselinama za masnu kožu. Postoji u tri varijante P50, P50V, P50W. Najjači je P50, pa P50V i na kraju P50W. Ako želite moje iskreno mišljenje ovo je najbolji losion za masnu kožu koji sam imala prlike da probam. Kozmetička kuća je Biologique Recherche. Kod nas u Beogradu ovu kozmetiku možete naći samo u salonima. Nekada davno sam posećivala salon "JASNA" u ulici Cara Uroša 27 i kod njih sam kupovala ovu divnu kozmetiku. Mojoj koži je jako prijala. Pomenula bih i kremu Crème Dermopurifiante, jedina od krema za masnu kožu koja ima izvrsne rezultete na istoj i kojoj bih se rado vratila. Sajt www.skinandtonics.com je izvrstan i rado ga čitam kad imam vremena. Ostaviću vam LINK čisto da vidite na šta mislim.

Pošto je to velika želja što se kozmetike tiče, tekst sam uvila u crveni ukrasni papir. 

Imam još nekoliko želja. Nisu velike, a radi se o kozmetici NeoStrata. Prijateljica mi je dala gomilu testera NeoStrata krema i seruma. Nisam ovu kozmetiku nikada koristila. A ona, moja draga Katarina je bila oduševljena njenim učinkom, pa odlučih da probam. Ali pošto mi je dala toliko testera, bez problema sam krenula da testiram ove proizvode. Najviše mi se dopala i nekako najzadovoljnija sam bila sa NeoStrata Face Cream Plus sa 15%AHA. Koža mi je fenomenalna posle korišćenja ove kreme. Kozmetika NeoStrata ima odlične proizvode za čišćenje i negu kože, te divne serume za depigmentaciju, tako da vam ih toplo preporučujem. Ali pošto su kiseline u pitanju, ako niste upoznati sa njihovim dejstvom POSAVETUJTE se sa dermatologom ili kozmetologom. Oni će ipak znati najbolje. Možete ih naći u apotekama. Znam sigurno da ih ima u PRIMA apotekama.

 


I na kraju na sajtu, gore pomenutom SKIN&TONICS videh sjajnu knjigu KOREAN BEAUTY SECRETS - Kerry Thompson i Coco Park, koje imaju blogove SKIN&TONICS i THE BEAUTY WOLF. Pošto imam izuzetno svetlu kožu, nekako me je uvek privlačila ta azijska beauty rutina. Mislim da žene u tom delu sveta imaju najlepšu i najnegovaniju kožu. Koriste neverovatne sastojke u svojim kozmetičkim rutualima. Tako da ako imate prilike da vam ova knjiga padne u ruke, svakako je sa zadovoljstvom pročitajte. I na kraju zaiste bih volela da probam neke od njihovih kozmetičkih preparata.

Da li ste i vi ljubitelji azijske kozmetičke rutine i kozmetike uopšte? I ako jeste, i ako niste na ovim blogovima možete pročitati vrlo korisne stvari.

Ana

Коментари