ALFAPARF Milano - IL SALONE Milano farba za kosu / nijansa 1 PURE BLACK (CRNA)


Poštovani, večeras vam neću mnogo pisati jer nemam šta reći, osim da nikada ne kupujete ovu farbu za kosu. Prilično veliko razočarenje. 

Kupila sam je još pre tri-četiri meseca. I to ne svojevoljno. Promoterka u Liliju navalila pa navalila, mogu i da je razumem, hajde verovatno ima neke koristi. Ustvari primetila sam ovu farbu još ranije. Ali bez obzira na pristojan dizajn ambalaže, iskreno nije mi baš ulivala neko poverenje o kvalitetu. 

I tako kupih je ja, a ona mučena stoji u ormaru. I stoji, a ja joj prkosim i koristim moje već oprobane drugarice za kolorisanje (STILL, SYOSS i PALETU). Šalu na stranu, odlučih da joj dam šansu. Kada ono u kutiji gomila nekih vrećica tipa Prep&Prime, onda Color&Cover itd. Ima čitavo uputstvo, kao da se nikada nisam farbala. Prvo se kosa namaže tim Prep&Prime sredstvom pod bojem 1, onda se farba Color&Cover pod brojem 2, razmuti sa verovatno hidrogenom pod brojem 3, i na kraju posle 35 minuta se kosa opere i nanese se Nourish&Shine pod brojem 4.

E, od svega toga najbolje je sredstvo pod brojem 4. Zaista da predivan sjaj i negovanu kosu. Iskreno, ako ima samo ono da se kupi potražiću ga obavezno.

A što se farbe tiče, potpuni promašaj. Nešto najbezvezbije što sam stavila na kosu. Pri tome ova crna nije crna, već nekakva kestenjasta. I posle nedelju dana se potpuno isprala. Kosa mi deluje poprilično neuredno, kao da je nisam ni ofarbala. Ne znam kako je sa drugim nijansama, ali crna je katastrofa.

Ne sadrži parfeme, parabene i alkohol. Odjednom smo postali tako osetljivi, na ono što smo do juče koristili najnormalnije. Ako budem htela prirodno i neškodljivo, onda ću da pustim svoju prirodnu boju kose i to je to. 

Cena je na akciji bila nekih 400-450 dinara. Ovako je oko 700-800 dinara, nemojte me držati za reč, nisam 100% sigurna.
ALFAPARF proizvode sam koristila u nekoliko navrata, masku za kosu i regenerator SemiDiLino Diamond Illuminating mask. Miris izuzetno neprijatan, a pri tome maska ne radi ništa.

Jedino što vrede su ampule za kosu. Roze i plava SemiDiLino DIAMOND.


Da li ste kojim slučejem probali ovu farbu ili neke druge ALFAPARF proizvode? Možda ste imali bolje iskustvo? 

Veliki pozdrav.

Ana

Коментари