EVELINE Cosmetics MAGICAL CC Cream sa mineralnim pigmentima i bioHijaluronskim kompleksom


Dragi moji čitatelji, predstaviću vam trenutnu kraljicu moga make up-a, EVELINE Cosmetics MAGICAL CC Cream sa mineralnim pigmentima i hijaluronslom kiselinom, nijansa 50 light beige. Cena 550-600 dinara u Liliju. Sadrži zaštitni faktor 15.
"SPF15. Sa mineralnim pigmentima i bioHyaluron kompleksom. Multifunkcionalni proizvod za sve tipove kože. Odmah nakon nanošenja, krema se pretvara u lagani mat fluid, dajući koži prirodni blistav izgled. 30ml."
Od EVELINE kozmetike sam probala njihove tonirane kreme i jednu dnevno-noćnu kremu za negu kože 55+, verovali ili ne. EVELINE Hydra Expert profesional sa hijaluronom, retinolom, kombuhom ... u plavom pakovanju. Nisam gledala kada sam je uzimala sa police, ali mogu vam reći da je odlična. Iskoristila sam je do kraja. Odlična krema.
 

Kada sam rekla da sam koristila samo tonirane kreme mislila sam na EVELINE BB 8u1, light nijansu, koja je super. Interesantno je da EVELINE ima svetle nijanse toniranih krema, što se za neke skuplje kozmetičke kuće ne može reći. A pri tome cene su daleko prihvatljivije. Hajde što su cene prihvatljive, one ni po kvalitetu nisu ništa lošije. Naprotiv jako su dobre i kvalitetne. Pričam iz iskustva, a za skoro tridesetak godina sam probala svašta.

Tako da je i ova EVELINE CC krema prijatno dekorativno iskustvo. Kada se istisne iz tube ona je skoro pa, bele boje. Ustvari bela sa bež pigmentom unutar kuglica koje se nalaze u samoj kremi. Kada se razmaže boja se pojavljuje u svoj svojoj lepoti. Izuzetno se brzo adaptira vašoj boji kože. Tako da izgleda kao vaša druga koža samo pobiljšana, zaglađena, zdrava, bez flekica pošto ima baš dobru moć pokrivanja. Pri tome je matira, ustvari daje normalnu zdravu boju koja ne oksidira tokom dana. Sadrži parfem, suptilan i lep, kao i sve EVELINE kreme. A pošto sadrži hijaluron ili kako kažu na deklaraciji bioHijaluron samim tim i neguje vašu kožu istovremeno. I što je najbitnije nije komedogena.

Na fotografiji ispod vidite kako izgleda kada se istisne direktno iz tube, gore kako oslobađa pigment i dole kako se adaptirala na boju vaše kože.

 

Sastav EVELINE MAGICAL CC kreme

Kao što vidite zaštićena je folijom tako da znate da je niko drugi nije koristio. Lepa plastična tuba boje kože, sa tirkiznim ispisom. Dozira se lepo, nije od onih tuba koje ne možete kontrolišete koliko proizvoda želite da upotrebite.


Ana

Коментари