LALA kremica za lice


Lala posni krem je odlična krema za lice. Spada u jeftinije. Košta svega 160 dinara. Pakovana je u plastičnu kutijicu od 30ml. A ta plastična i trapezastu kartonsku, bas slatko i neuobičajeno. Boje korištene za ambalažu su bas fine ženske. Krema je predivnog cvetnog mirisa i roze boje. To su one kreme što su koristile nase bake. Ako su njima bile dobre što ne bi i nama.
Koristim je vec 10-tak dana, i stvarno mi jako prija. Koža mi je posle nje mekana, zaglađena, matirana i moslim čak i da mi malo suzi pore. Ne oseća se kao da imate nešto na licu, 5 minuta posle nanošenja možete koristiti svoja uobičajena make up sredstva (pudere i tako to).  Ne znam koliko je efikasna kod flekica, ali kao dnevni krem je odlična. Ustvari koža mi je malo čistija, međutim treba verovatno biti istrajan i mazati je mesec-dva. Tako mi je bilo i sa LINODERMOM.
Pored ove postoji joši masni LALA krem koji je isto upakovan ali piše masni krem, na ovoj piše posni krem.

Osnovni sastojak krema je kinin (alkaloid, so koja se pravi od kore kininskog drveta, poznato odlično sredstvo protiv groznice, protiv malarije, nalazi se u gaziranom picu toniku - obogacuje mu ukus, onako gorkast). Ne znam koju ulogu kinin ima u kremi. Znam samo da se kinin koristi u šamponima protiv opadanje kose. O kininu ću malo da proučim.

Kremu proizvodi - Kozmetička kuća MIRJANA osnovana 1945. pod nazivom KOZMETIKA SLAVIJA, da bi 1980. dobila danas aktuelno ime. KOZMETIKA SLAVIJA proizvela je 1949. krem za negu lica NARCIS i 1950. krem za negu lica LALA koji su i danas prisutni na našem tržištu.

Vise informacija mozete dobiti na sajtu http://www.donjuancosmetics.com/

Ja sam svoju kremicu kupila u PARFIMERIJA ANAŽI VIDIKOVAČKI VENAC 67-A – VIDIKOVAC, tu inače povremeno kupujem i nešto od kozmetike. Ima stvarno dobrih a jeftinih stvari, Jer nije sve što je skupo i kvalitetno, pretpostavljam da ste se uverili nebrojeno puta u to.
Ako ste ikada koristili ovu kremicu kakvi su vam utisci?

Коментари

  1. Krema je super. Koristim je 2meseca. Promene su vidljive. Fleke su izbledele. Koza je mekana . Moja preporuka.

    ОдговориИзбриши
  2. Moj savet je da ne koristite kremu. Trenutno analiziram kozmetičke preparate za izbeljivanje kože i protiv fleka koje se mogu naći na našem trištu. Krema Lala protiv pega i fleka ima jako visoku koncentraciju žive (Hg).

    ОдговориИзбриши

Постави коментар