PROVICK MAST
Poštovani moji čitatelji, noćas ću vam pisati o aniterumatskoj masti, ali ja ju koristim kao sredstvo za inhalaciju i protiv migrenoznih bolova. Ovih dana sam bila nešto bolesna, prehlada ili nešto tako, pored svega toga još i migrena tri dana, tako da se osećam kao da sam pregažena valjkom.

Povodom toga vam predstavljam mog vernog spasioca u ovakvim situacijama PROVICK MAST (iz Lilijeve apoteke). Ova mast je nešto što uvek imam na pisaćem stolu ili u torbi. Velika mi je pomoć u trenutcima kada kod sebe nemam IMIGRAN, a migrena kuca na vrata. Pomaže mi kada naiđe period mučnine i nesvestice izazvane upravo mojom vernom drugaricom MIGRENOM (voli da dođe nenajavljena, zatekne me nespremnu u većini slučajeva). Pored ove masti nađe se tu još po neka ali ova se nekako najduže zadržala u mojoj blizini. Kao što vidite efikasna je bila i u trenutcima prehlade. Na litar vode mala količina ove masti (zrno graška, može i više, ali ćete se ošamutiti) može da vam olakša muke zapušenog nosa, upale sinusa i sličnih problema sa spoljašnjim organima za disanje. Pošto je izuzetno masna, jer sadrži vazelin odlična je i u negovanju oguljenog nosa zbog stalnog duvanja u papirne maramice. Tako da je korist višestruka od ovog proizvoda. Cena je simboličnih 200 dinara za 50 ml proizvoda.


U sebi sadrži etarska ulja kamfora, mentola i eukaliptusa, kao i timola, tako da povoljno utiče i na reumatske tegobe. Ako se ukočite, ako vas zabole zglobovi, odličan je za masažu kod sportskih povreda i povreda kao što su istegnuća i slične stvari. Tople preporuke. Ana

Коментари

Постави коментар