Lifeline Linoderm Mleko za telo - suva koža i koža sa neurodermatitisomDragi moji prijatelji, večeras ću vam predstaviti još jedan divan proizvod za suvu i atopičnu kožu. Iz iste linije Lifeline Linoderm. Samo što se sada radi o mleku za negu tela. Pakovanje je tuba od 150 ml. Cena je oko 550 dinara. Vrlo pristupačna cena, s obzirom da kreme, mleka za negu tela i tuširanje za ovakve tipove kože, koštaju dosta.

Ovo je još jedan proizvod koji će olakšati život ljudima sa jako suvom kožom i kožom sklonoj ekcemu, neurodermatitisu i sličnim tegobama. Umiruje svrab u vrlo kratkom periodu od nanošenja na kožu koja je iritirana. Bogata nega takođe kao i u prethodnom tekstu o MELEMU, sa uljem noćurka, karite maslacom i vitaminom E. LINK za sajt. Ova formula jeste veoma hranljiva, mogu da je koriste i osobe koje nemaju nikakve probleme sa kožom. Ne sadrži nikakve farmaceutske supstance u smislu antibiotika ili kortikosteroida.
Ulje žutog noćurka
Shea butter
Vitamin E
"Linoderm Mlijeko za tijelo sadrži afrički biljni puter, ulje žutog noćurka i vitamin E. Obogaćeno je esencijalnim nezasićenim masnim kiselinama (cis-linolna i gama-linolenska kiselina). Namijenjeno je za njegu izuzetno suve i osjetljive kože, kao i kože koja je alergijski i ekcemski izmijenjena.
Mlijeko za tijelo pruža koži izvrsnu hidrataciju, otklanja neprijatan osjećaj suvoće, zatezanja i peckanja i vraća koži elastičnost i sjaj. Pogodno je za njegu kože poslije sunčanja. Formula efikasno prodire u gornje slojeve kože i ponovo uspostavlja dobro organizovanu slojevitu strukturu lipida u koži. Nema neželjena dejstva i može se primjenjivati i uz konvencionalnu terapiju ekcema i psorijaze.

Ulje žutog noćurka bogato je esencijalnim, nezasićenim masnim kiselinama, cis-linolna i gama-linolenska kiselina (GLK). GLK tijelo konvertuje u supstancu prostaglandin E1 koja ima izraženo protivupalno djelovanje. Osim toga, obnavlja površinski sloj kože, smanjuje transepidermalni gubitak vode, otklanja ljuspe i pukotine na koži.
Afrički biljni puter je izuzetno bogat hranjivim masnim kiselinama. Obezbjeđuje koži adekvatnu ishranu i vlagu, obnavlja lipidnu barijeru kože, i predstavlja prirodnu UV zaštitu.

Vitamin E je odličan prirodni antioksidans, regeneriše kožu i čini je glatkom i mekom."

Ana

Коментари