DERMOGAL Galafarm - face lotion for oily&acne-prone skin / losion za kožu koja je masna i sklona aknama


Poštovani čitatelji, prvo da vam čestitam i poželim sve najlepše u 2016 godini. Da li će biti bolja ne znam?!. Na globalnom planu svaka je samo gora od prethodne, a na nama je da u našim malim mikro svetovima popravimo što možemo. Da nama bude dobro. U svakom slučaju želim vam da budete zdravi, srećni, da uživate u svojoj porodici i prijateljima. To je na kraju krajeva najbitnije. Zar ne?


Večeras ću vam pomenuti  DERMOGAL Galafarm - face lotion for oily&acne-prone skin / losion za kožu koja je masna i sklona aknama. Koristim ga godimana kao zamenu za Doroslovac (koža se vremenom zasiti, pa je potrebno naći adekvatnu zamenu). Ovo na fotografiji je novo pakovanje. Proizvodi ga i pakuje Galafarm iz Makedonije. Klikom na LINK pogledajte šta GALAFARM nudi za negu lica. Ovo u ćošku na fotografiji ispod, je staro pakovanje. Tako da sigurno znate o čemu pričam.


Ovaj losion u sebi sadrži salicilnu kiselinu kao i većina losiona za masnu kožu. Vrši blagi površinski piling. Vrlo je nežan kada se nanese na lice. Samo ne biste trebalo da ga koristite na celom licu jer isušuje kožu, površinski, što doprinosi njenom povećanom mašćenju. Kada joj skinete zaštitni omotač ona se viškom masnoće brani od spoljnih uticaja. Tako da tretirate uglavnom samo zone zahvaćene aknama i one delove lice koji su baš izuzetno masni. Losioni ovakvog tipa koji u sebi imaju alkohol i/ili salicilnu kiselinu se koriste vrlo oprezno, bez obzira što deluju antiseptički i keratolitički. Međutim ono čemu je namenjen odlično radi. A to je da osveži kožu, očisti pore, a na mestima koja su zahvaćena aknama sasuši postojeće, ne narušavajući ravnotežu ostatka kože. Na ambalaži piše da se koristi dva puta dnevno, međutim ne mora, dovoljno je jednom. Ako nemate masnu kožu dovoljno je i jednom-dva puta nedeljno. I to samo na nepravilnostima. Cena je oko 300 dinara u apoteci. Uglavnom kupujem u Lilijevoj apoteci.

Sa zadovoljstvom vam preporučujem ovaj losion iz iskustva. Kako mog ličnog, tako i iz iskustva moga sina. Pošto pored sebe imam nekoga ko ima drugačiju kožu od moje, mogu vam preneti i njegove utiske određenih proizvoda.
 
 


Ana

Коментари