Masquerade Oriflame

Danas vam neću mnogo pisati, već ću vam pokazati slike nečeg zaista predivnog i ljubičastog. To je Oriflame-ov parfem Masquerad. Lep parfemičić. Nije skup oko 1000 dinara, čarobne ljubičaste boje. Lepa staklena bočica i vidu ženskog tela, stilizovana. Sa divnim zlatnim floralnom ornamentima (podseća me na plesačicu flamenka ili tanga).   Miris je lep, zaista lep. Ali se ne zadržava dugo na koži možda sat ili dva, nažalost. Tako da morate stalno da ga prskate ponovo. To je ustvari toaletna voda od 50 ml. Uz parfem ide i sapun, a ja tako volim sapune. On je zaista predivan, izrezbaren kao čipka. Kutija je takođe ljubičasta sa zlatnim floralnim ornametima. Uz parfem i sapun ide i losion za telo, ali ja ga nemam.

Na www.punmiris.com sam našla ovo:

Za sezonu zimskih praznika 2014. Oriflame je pripremio novi ženski miris Masquerade, najavljen kao misteriozan i uzbudljiv. Kreiraju ga parfimerke Marie Salamange i Honorine Blanc.
Kompozicija je cvjetno – voćno – drvena. U gornjim notama smješteni su svježi voćni akordi mandarine, maline i pomela. Sladak, senzualan i misteriozan miris kreira crna dalija u srcu parfema, nadopunjena jasminom i cvijetom narandže. U bazi su vanilija, kremasta sandalovina i slatki marshmallow akord.
 


Da li vam se dopada?

Коментари