Jos malo o jeftinijim, a pristojnim kremicama


Zelena krema
Krema za izbeljivanje lica, belilo sa uljem peršuna namenjeno je osobama koje cene beo i nežan ten. Štiti i neguje kožu. Upakovana je u plastičnu kutijicu od 50ml.
 
Ljubičasta krema
Kolagen krema, Hidrantna krema sa kolagenom i uljem cveta divlje ljubičice za dnevno - noćnu negu lica, vrata i dekoltea. Protiv starenja kože, kožnih osipa, ekcema i svraba. Upakovana je u plastičnu kutijicu od 50ml.Kupila sam ih kraju kod mene u marketu. Koštale su me 144 dinara. Prvo sam bila onako iznenađena kako tako mala cena. Par meseci sam se dvoumila da ili ne. Na kraju sam se prelomila, ma šta je to, pa to je jedan solidan časopis 250-300 dinara.

Krema sa peršunovim uljem
E sada trebalo ih je staviti na lice. Kakav ce to učinak izazvati. I tako ja odlučih da ih namažem na lice. I stvarno ova sa kolagenom je zaista  lepa, ne masti kozu, omakšava je, matira je, takođe je veoma pogodna za podlogu za šminku. Šminka se lepo drži na licu preko nje. Nema neki miris, mislim mirise na ljubičicu (ja ga basi ne volim), ali brzo ispari pa to više i nije vazno. Nije mi izazvalo nikakvu alergiju, nisu mi izašle bubuljice, nije mi osušila kožu. Ima parabene, ali toliko decenija koristimo parabene u raznim proizvodima. Sve u svemu meni je dobra.
 
Krema sa kolagenom i uljem divlje ljubicice
E, ova krema sa peršunom je druga stvar. Ona je koliko sam ja shvatila samo dnevna. Ustvari kada ju namažem na lice ona se ponaša kao beli puder, bela podloga, ima efekat gejša izgleda, onako beli aristokratski ten, vrlo interesantno. Ali ta kremica je za izrazitio čist ten. Svi oni koji imaju flekice ožiljke i bubuljice ne bi je trebali koristiti jer ne izgleda baš sjajno. A miris je fenomenalan, onako blag,  i puderast, ima malih naznaka peršuna. Tekstura joj je potpuno drugačija malo je krečna zbog cink i titanijum oksida. Nije masna i ostavi beličast trag na koži, onako kao maska.

Postoji još krema iz njihovig asortimana, sa nevenom regenerativna, za akne sa kamilicom, krema sa propolisom, sa šargarepom, maslinom ... Stvarno nisu lose, samo su jeftine. Ljudi cesto misle da ono sto je jeftino nije i kvalitetno, a ne mora da bude tako.
Proizvodi ih firma http://www.hemanis.net/

Proizvode razne stvari za higijenu i negu.Коментари