Kozmetički proizvodi koji u svom naslovu sadrže reč ORHIDEJA

Orideja je vekovima u ljudima izazivala divljenje, zbog svoje lepote, neobičnog cveta, i neverovatnih boja u kojima može da se nađe u prirodi. Ona je simbol ljubavi i raskoši.

Black Orchid Body Lotion - Body Drench
Losion mirisom crne orhideje ostavlja kožu mekom i hidriranom. Fenomenalan kao losion za telo, ali ja ga koristim i za ruke. Imam zaista mnogo krema za ruke ali najviše volim ovaj losion. Vrlo praktično pakovanje, a miris sjajan. Orhideja. Crna orhideja. Naziv filam "The black Orchid" sa Sofijom Loren u glavnoj ulozi. Čarobna žena baš kao crna orhideja, neodoljiva. Pogledajte film odličan je. Volim orhideju, poseban cvet. Mnogi je parfimeri i proizvođači krema koriste za svoje proizvode. U njenom mirisu treba uživati, kao aromaterapija. Moj sin zna vrlo često kupiti svojim prijateljicama upravo nju. Orhideju. Kada sam otišla u radnju da kupim losion za telo, ustvari na umu sam imala nešto drugo. Body Lotion with Exotic Oil Tahitian Monoi, znači losion sa uljem tiare, ali ovaj je bio bolji. U jednom momentu me je podsetio na Dior Addict Perfume, malo slatko, ali oporo, pa malo puderasto. Zaista neobično. Pakovanje je od 500 ml. I više nego dovoljno za svakodnevnu upotrebu.


 


Tu su još neki proizvodi koje volim da koristim, a sadrže ekstrat orhideje, tako piše na njima.
I najbitnije, dostupni su svima.

1. Fa Glamorous Moments Cream Bath - Amaranth elixir & Black Orchid (u prodaji imate i sapun, dezodorans i tečni sapun) - FA kaže: Krema za tuširanje. Intenzivnoj nega za mekanu kožu,  nadahnuti mirisom crne orhideje. Bogata i glamurozna krema za tuširanje s dragocenim amarant Elixirom neguje vašu kožu i ostavlja je mekom i glatkom. Očaravajući miris Black Orchid pleni vaša čula i uvodi vas u svet glamuroznih trenutaka. PH  neutralno.

2.  Black Orchid Body Lotion - Body Drench - 500 ml

3. Avon Naturals Body Care Vibrant Orchid & Blueberry Body Lotion - AVON kaže: Egzotični elegancija orhideje, slasna borovnica, i dodir sočnog ružičastog grejpa, kombinovan sa jarkim cvetno - voćni mirisom. Ovaj kremasti losion - sa 30 - satnom hidratacijom, vitaminima E i C, i karite maslac - ostavlja kožu zdravom i baršunasto glatkom. Pakovanje 200 ml

4. Avon Naturals Body Care Vibrant Orchid & Blueberry Hydrating Shower Gel (postoji još i Avon  Naturals Body Care Vibrant Orchid & Blueberry Body Spray) - AVON kaže: Egzotični elegancija orhideje, slasna borovnica, i dodir sočnog ružičastog grejpa, kombinovan sa jarkim cvetno - voćni mirisom. Ovaj hidratantni gel za tuširanje sa vitaminima E i C, ostavlja kožu čistom i regenerisanom. Pakovanje 200 ml

5. Palmolive Irresistible Touch sapun - 90 gr. (Kolekcija sadrži i kremu za tuširanje, tečni sapun ...) - ima lep miris, ne isušuje kožu.

Da li vi volite Orhideju? I šta koristite?

Ana

Коментари