Losioni i tonici koje koristim za negu moje masne kože

Losioni i tonici koje koristim, a verovatno i vi koristite iste ili slične.
Nema se tu šta mnogo reći. Nekada na lice nanesem samo tonik i ništa više. Kreme zaobilazim i po nekoliko dana. Kao što vidite nisu tu samo tonici za masnu kožu, ima i za malo zreliju. Ali uglavnom delim sa mojim detetom, pa se tu nađe svašta.

Uglavno je to Avene Cleneance dvofazni tonik - očisti i matira kožu, malo suzi pore.

Dermogal i Losion D - nešto kao Doroslovac - koristim ga samo kada mi je lice upaljeno, malo su jači verovatno zbog alkohola. Dosta zategnu kožu ako ih koristite preko celog lica. Koža se nategne i ubrzo počne da se masti neverovatnom brzinom. Samo ga koristite na upaljene zone. Zato su medicinski.

Clarins sa irisom - mi je među omiljenim, mom sinu takođe. Umiri lice, ne zateže. Koža bude mekana i hidrirana.

Loreal Ideal fresh - nije loš, ali ne volim losione koji sadrže salicilnu kiselinu. Bez obzira što je dobar ja ga nešto ne ljubim.  Ali moj sin koristi sve što ja neću.

Loreal Ideal soft - o njemu sam pisala, odličan tonik. 

Loreal REVITALIFT - nikada nisam mogla da se naviknem na njega, malo me pecka kada sa njim očistim lice.

LRP i Avene termalne vode su ok, ali ne i neophodne. Uvek imam po jedan sprej da se nađe. Uglavnom ih koristim leti, kada sam napolju da se osvežim.

AKVABENT - tečni kiseonik. Za rane, ekceme, bubuljice, ma za sve. Preporodi kožu. Koristim ga u svakoj prilici i na svim delovima tela. Lice, ruke, noge, vrat ...

Miss HELEN - o ovome toniku ne znam ništa. Donela mi prijateljica iz Holandije. Odličan je, ali to je sve što znam. Ako je neko od vas koristio, molila bih da mi kaže nešto pobliže. I kada bih htela da ga kupim ponovo ne bih znala gde da ga naručim.

Još bih vam predložila neke. Nemam ih sada kod sebe. Ali me to ne sprečava da vam ih preporučim.
Collistar - iz žute kolekcije - dvofazni, odličan tonik, ostatak kolekcije diskutabilan. Sem tonika nije mi ništa odgovaralo.

Givenchy TONE IT TRUE - e ovo je super stvar. Kupila sam ga nekoliko puta, i nisam se pokajala. Osvežava, matira, malo skupi pore. Sve u svemu pokazao se najbolje do sada.

SEPHORA - nije loš, sa Hydrosen tehnologijom. 

Nadam se da sam vam pomogla u odabiru.

Коментари