Sephora ulja za negu tela - All in One Nourishing Oil i Sensual bath and massage oil

Sephora All in One Nourishing Oil

Obogaćeno baobab uljem, jojoba uljem, i vitaminom E, hrani, štiti i ulepšava kožu.
Dermatološki je testirano i formulisano bez parabena.
Primena na: telo, lice, kosu.
Takođe se može koristiti u kadi ili pomešati sa losionom ili dnevnom kremom za blistavi sjaj.
To je suvo ulje tako da ne ostavlja iza sebe tragove masnoće. Apsorbuje se skoro trenutno, i ne ostavlja masne tragove na odeci. Ali zato ostavlja kožu mekom i baršunastom.
Ulje dolazi u spreju. Pakovano je praktično jer dolazi u boci sa raspršivačem što korisćenje čini mnogo lakšim. Ja sam malo nespretna tako da mi više odgovaraju ovakve stvari. Ne bih znala da li je letnji ili zimski proizvod, ali ja ga koristim uvek.
Služi mi kao pakovanje za kosu pre pranja, ili za suve krajeve pre nego je osušim. Kosa bude apsolutno mekana i podatna za oblikovanje. Stavljam ga u kadu pre kupanja ili na vlažnu kožu posle tuširanja. Takođe mažem telo sa njom, i bez obzira što mi je lice masno nekada ga izmasiram sa njim i ostavim takođe nekoliko minuta kao neku masku. Ulje je suvo, upije se brzo, a i prija osećaj mekoće. Ima lep miris, onako gurmanski slatko, mogu reći čak puderasto, ali ne i preteško. Doduse ja volim takve mirise pa mi ne smeta. Dugo se zadrzava na kozi posto ga nanesete.
Ja ga apsolutno sa uživanjem koristim. Prsnem ga onako nekoliko puta u toku dana, na primer na ruke umesto kreme. Meni takvi proizvodi dodju kao aromaterapija, uživam u njma, a krajnji rezultat je potpuno zadoljstvo kako fizičko, jer sam nešto uradila za svoje telo, tako i duhovno.

 

Sephora sensual bath and massage oil

Proizvod obogaćen uljem marakuje i uljem koštica grožđa.
Malo mi je masnije od prethodnog, ali i hranljivije.

Višenamenski proizvod: savršen za kupanje u kadi, koža je posle njega omekšana i mirišljava.
Takođe je pogodan za masažu, ali ja ga vrlo često koristim kao prethodno, za lice, telo. I bez obzira na masnu kožu prijaju mi uljani proizvodi. Mislim da masnu kožu treba tretirati uljanim proizvodima, tako je ne šokiraš i ne remetiš njeno prirodno stanje. Jer kada je stalno isušuješ, površinski sloj kože je nezaštićen i ona se brani nenormalnom količinom mašćenje (izlučivanjem sebuma) i narušen joj je imunitet. I koliko god ljudi sa masnom kožom mislili da su prokleti zbog nje, trebali bi bit zahvalni. Masnu kožu ne možeš načiniti nemasnom trudili se ili ne.
Miris je bogat, meni gurmanski orijentalni egzotican. Ana

Коментари