LINODERM krema protiv pega i fleka


Krema za izbeljivanje fleka. Izbeljuje flekice i sitne površinske ožiljke nastale od bubuljica ili nekih drugih erozija na koži. Fleke od sunca, trudničke ....

Probala sam i mogu reći samo da sam zadovoljna.

Zbog masne i osetlive koze imam sitne flekice od bubuljica i pege od sunca, nisam se nadala takvom učinku. Kupila sam je onako, hajde da probam, koštala je oko 550 dinara. Nije to neka velika para, s obzirom da se natržištu nalaze kreme koje su jako skupe, a u suštini ne rade mnogo za cenu koja nije baš naivna. Iskreno nisam se nadala da će se bilo šta desiti. Međutim ova krema se ne reklamira, a sve što se mnogo marketinški eksploatiše u suštini nevredi ništa. Tako da sam sama sebi rekla "zašto da ne probam", ne može biti loše. I kako sam se pozitivno iznenadila. Mazala sam je na problematična mesta ujutro i navece, a ponekada i u toku dana kada sam kući i ne radim. Mogu vam reći da stvarno ima efekta, samo potrebno je vreme, ništa se ne postiže preko noći. Krema nije masna. Lepo se upije u kožu. Ima prijatan miris, mene podseća na bombone. Mažem ju na lice, ramena, gornji deo leđa. Kupila sa, već treće pakovanje. Moja koža je jako svetla, i nikada se ne sunčam. Sklona je pigmentaciji  vidu fleka, takođe i najmanja bubuljica je na njoj vidljiva.

To su moja iskustva, i toplo vam ih preporučujem.

Sve o kući koja proizvodi ovu kremu možete da nađete na http://www.blagoleks.net/.
To je farmaceutska kuća iz Bijeljine. Postoji od 1990. godine. Pored ovoga ima još interesantnih proizvoda. Sami se uverite. Ima ih u Beogradskim apotekama.

A evo šta proizvođač kaže za kremu:

- Linoderm krem smanjuje proizvodnju melanina, pospešuje regenerativnu sposobnost ćelija kože i uspešno otklanja mrlje.
-Efikasno uklanja staračke pege, pege nastale tokom trudnoće, nakon intenzivnog sunčanja kao i za vreme hormonske kontraceptine terapije.
-Otklanja crvenilo na koži izazvano UV zračenjem.
-Stimuliše sintezu kolagena.
-Otklanja neželjene posledice tretmana kože voćnim kiselinama.
-Sadrži UVA/UVB/UVC zaštitne filtere tako da sprečava starenje kože i nastajanje novih fleka izazvanih sunčevim zracima.

Upotreba: površinu kože sa koje želite otkloniti fleke mazati u tankom sloju ujutro i uveče u periodu 1-2 meseca. Krema je u potpunosti neškodljiva za zdravu kožu tako da se može koristiti i preventivno. Nakon 4 nedelje tretirane površine postaju svetlije.

Linoder krem sadrži:
- Signalne molekule izolovane iz prirodnog mleka, vitalizuju protektivni sistem kože i podstiču regenerativne sposobnosti kože.
-Mlečni proteini, masti, vitamin A, D, E, B2, B12,folna kiselina i kalcijum. Ovi sastojci imaju izuzetnu hranljivu vrednost za kožu.
- UVA/UVB/UVC filteri štite kožu od štetnog sunćevog zraćenje prilikom svakodnevnog izlaganja suncu i sprećava pojavu crvenila i pega.

Коментари