Pilinzi za telo na bazi morske soli i ulja - COLLISTAR talasso scrub oro i Božen Aroma piling-so od ruže

COLLISTAR talasso scrub oro

(meni mnogo bolji od ovoga je Collistar Thermoactieve Talasso Scrub)
Piling za telo baziran na morskim solima, aromatičnim biljnim esencijama i uljima. Obnavlja i revitalizuje kožu, uklanja izumrle ćelije i zadebljanu kožu, vraća energiju kožnim tkivima i kožu čini baršunastom. Podstiče cirkulaciju i razmenu materija. Koža bude lepo rumena i prokrvljena. Proizvod se pomoću male plastične lopatice (špatule) dobro promeša, nanese se na telo (ili pojedine delove) i dobro umasira par minuta, posebno na ogrubele površine. Posle toga se dobro ispere pod mlazom vode. Koža je posle mekana i ne zahteva dodatnu negu u vidu kreme ili mleka za telo. Proizvod je namenjen svim tipovima, narocito kada kožu treba pripremiti pre sunčanja i depilacije, ali i pre anticelulit tretmana. Preparat se ne nanosi na lice.

http://www.collistar.com/
http://www.collistar.com/index.asp
Božen Aromaterapija - Ruža

Lekovito delovanje: Ruža prestavlja odlično sredstvo za ublazavanje i smanjenje prekomerne menstruacije, preporučuje se kod nesvestice, vrtoglavice, a posebno se preporučuje kao sredstvo za čišćenje krvi. Latice ruže veoma su korisne kao sredstvo za jačanje srca i nervnog sistema. Koristi se, takođe i u lecenju reumatizma zglobova, bolova u mišićima, gihta i neuralgičnih tegoba. Takodje se može koristiti i spolja kada se od ružinih latica prave oblozi za umorna i otečena stopala. Ruža vas regeneriše, opušta i smiruje.

Aroma piling-so - Ruža - je preparat za celo telo, koji se koristi za kupanje, tuširanje, piling i masažu kože. Omogućava Vam da se opustite i balansirate svoje emocije, da ublažite posledice stresa. Miris deluje na vasa čula, vi se budite i okrepljujete potpuno spremni za novi početak i nove aktivnosti. Nežnim utrljavanjem morska so uklanja površinski sloj odumrlih ćelija kože, dok eterično ulje hrani kožu koja postaje glatka, meka i zategnuta. Koža je osvežena i regenerisana, a cirkulacija pospešena.

Upotrebe: Prethodno navlažen piling kružnim pokretima utrljavati na vlažnu kožu u trajanju od nekoliko minuta. Posle upotrebe kožu dobro isprati. Vašu kožu će učiniti glatkom i svilenkastom. Preparat se ne nanosi na lice.

Sastav: sodium chloride (sea salt), parfum, peel oil, rose extract.

Razlika u ceni između ova dva pilinga je velika, a efekat skoro isti.

Iskreno volim Božen kozmetiku. Koristim je jako dugo. Skoro od početka. Obožavam sapune. Božen sapuni spadaju mi u red omiljene (sve sam ih imala i probala i potrošila). Kada se radi o proizvodima sa mirisom ruže ne volim da eksperimentišem, jer u većini slučajeva miris je neprijatan i izaziva mučninu. Ali ova Aromakozmetička kolekcija je fenomenalna. Izuzetno prijatan miris, deluje relaksirajuće i opuštajuće.

Spa kavijar  -  VANILA - Kavijar za kupanje je najnežniji i najdelikatniji način da nahranite vašu kožu. Meka tekstura i uzbudljiva igra mirisnih kugllica vode do čistog zadovoljstva. Kraljevska kupka i potpuna relaksacija u oblaku nežnog, zavodljivog mirisa carske orhideje u kojem su uživali drevni vladari za trenutak će vas povesti u vreme starih Asteka i Inka, istovremeno vašu kožu učiniti mekom i neodoljivo glatkom.

Upotreba: U pripremljenu toplu vodu nasuti kavijar. U slučaju kontakta sa očima isprati vodom.


Piling i kavijar (perlice) Koristim i za negu ruku (laktovi) i nogu.
Jako je ugodno kada se napravi kupka za umorne noge. Za to vam preporučujem eukaliptus i lavandu.

Коментари