VELNEA FACE GENTLE CLEANSING LOTION for dry and sensitive skin


Dragi moji, ovaj losion za skidanje šminke sam kupila tako što sam noć koja je prethodila kupovini čitala blog jedne divne mlade dame. Blog se zove KissAndMakeupBeautyBlog. Ovo je LINK koji me je potaknuo da kupim ovaj VELNEA losion. Možda mi i nije trebao, ali za 250 dinara, stvarno simbolično. Svakako pročitajte šta ima da kaže. Neće vam biti dosadno, ja sam sedela do ranih jutarnjih časova.


Losion je iz linije VELNEA. Namenjen je negovanju suve i osetljive kože. Piše da se na lice nanese određena količina proizvoda tupferom. Dobro se utrlja, dok se šminka ne skine, a onda se umijete mlakom vodom. Ja iskreno volim da se umijem sapunom posle ovakvih proizvoda, posebno naveče kada skidam šminku. Formula ovog losiona za skidanje šminke obogaćena je ekstratom makadamija oraha, alantoinom i ekstraktom belog čaja. Pakovanje je malo retro, možda staromodno, ali miris i ono što pruža koži posle čišćenja je neverovatno. Ređe je teksture. Lako se razmazuje i dobro čisti kožu od nečistoća. Kada ujutro sa njim čistim lice, samo se umijem vodom i to je to. Sve pohvale za ovaj proizvod. Sa zadovoljstvom ga koristim.Izgled losiona kada se aplicira na kožu.
Da li vam se dopadaju ovakvi proizvodi? Da li verujete nečem što košta 250 dinara?
Da li ste skloni da kupujete kozmetičke proizvode na preporuku, a da se niste uverili da li vam odgovaraju? Samo zato što je bloger izuzetno sugestivan ili dobar marketing stručnjak?

Pozdrav.

Ana

Коментари