VELNEA HAND - Nail polish remover pads with VItamin E - acetone free


Dragi moji i poštovani drugari, večeras ću vam predstaviti jedan proizvod koji vam najverovatnije nikada neće zatrebati. Sigurno se pitate, a što si ga ti kupila? Eto volim da probam, što bi rekli "volim sve što vole mladi". Šalim se malo, protekle nedelje su mi nekako teške, dosta negativne energije, pa mi je malo teže da se iznesem sa tim. Volim da su ljudi oko mene veseli i nasmejani.

Satav proizvoda.
Nego da nastavimo sa ovim VELNEA blaznicama koje služe da odstrane laka sa vaših noktiju. Piše bez acetona. Izuzetno jakog i slatkog mirisa. Kao BAZOKA žvake, mogla bih reći i jače. Zagušljivo. Zadatak ovih blaznica je kako piše na ambalaži da skidaju lak za nokte. Ali one rade sve, samo ne to. Natopljene nečim masnim. Verovatno vitamin E, uljani rastvor. Uopšte ne skidaju lak sa noktiju, nešto malo zamrljaju i to je to. Pokušala sam da skinem, upotrebila sam po pet blaznica za jednu ruku, ali ništa se posebno nije desilo. Ali zato je tu stari dobri aceton i rešava za vas tegobe modernih odstranjivača lakova za nokte.

Međutim u zadnje vreme nešto ne mažem nokte. Pa eto da se kaže da nisam bacila novac, koristim ih tako što sa njima pređem preko nokatne ploče i kožice zanoktica, sve u cilju nege. Solidno odstranjue masnoću i prljavštinu sa nokta i ispod nokta, a ne isušuje ga. Kada sa ovom blaznicom pređem preko istog ostavi mastan trag par sekundi, a onda se upije i u nokat i u kožu. Ali nipošto nije za skidanje laka.


Cena ovog proizvoda je oko 150 dinara da vas ne slažem. Nije mnogo, ali nije ni džabe. Kao što vidite proizvod je upakovan u sjajnu plastičnu kutijicu, koja je kvalitetne izrade. Zavaren folijom da se ne osuši. U kutiji ima 30 blaznica.
Ana

Коментари