MULTIACTIV NATURAL Nail care cream / krema za negu noktiju


Poštovani,danas ću vam pričati o mom nedavnom otkriću. To je MULTIACTIV NATURALNail care cream / krema za negu noktiju sa uljem nevena, pantenolom, vitaminom E i alantoinom. Multiactiv je naša poznata kozmetička kuća, koja već dvadesetak godina proizvodi fenomenalne proizvode za negu lica i tela. Svakako posetite njihov sajt, ima iznenađuju dobrih stvarčica, Kažem iznenađujuće, zbog toga što smo se svi nekako okrenuli stranim proizvodima, pa ne vidimo na policama parfimerija ono što imamo kod nas.
Na sajtu Multiactiv.rs za ovu kremu kažu:
Krema za negu noktiju sadrži ulje nevena, pantenol, vitamin E i alantoin. Zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih komponenata, ova krema intenzivno hrani i regeneriše nokte čineći ih čvršćim i otpornijim na listanje i pucanje. Redovnom upotrebom kreme, noktima se vraća prirodan sjaj i zdrav izgled.

Sastav: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Stearic Acid, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Calendula Officinalis, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethyl Acrylate, Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexanecane, Polysorbate 60, Tocopheryl Acetate, Cetyl Alcohol, Allantoin, Parfum, Triethanolamine

Ovu kremu sam imala nameru da kupim i probam par meseci unazad, možda i godinu. Ali sve nekako imam dovoljno krema, treba ih potrošiti. Pa su tu razna ulja, te za negu noktiju pa za negu zanoktica. Sve sam je zaobilazila, međutim nisam odolela. Nije doduše skupa, nekih 200-220 dinara u Liliju. I nisam se prevarila, evo već desetak dana mažem ruke i nokte sa njom i koža na rukama mi je baš lepa i meka. Vidim promenu i na noktima. Nekako su sjajniji. Što se čvrstine tiče, možda je rano reći, ali ne vidim nekakve promene. Za čvrstinu noktiju su svakako zaduženi EVELINE zaštitni lakovi (npr. 8u1).
 

Kada kremu nanesete na ruke lepo se razmazuje i brzo i lako se upija. Međutim ostaje onaj osećaj, kao da imate rukavicu. To je zbog toga što u sebi ima i glicerin i parafin. Oni stvaraju zaštitni film i štite kožu od spoljnih uticaja, bilo da su vremenske prilike u pitanju ili razni hemijski proizvodi sa kojima svakodnevno imamo kontakt (npr. deterdženti). Miris je vrlo nežan i podseća na one retro mirise koji su se koristili u kremema naših baka. Može vas sasvim lepo vratiti u prošlost.

Nanesem kremu naveče kada idem da spavam. To period kada je negujućim sredstvima u samoj kremi idealno da pokažu šta sve mogu. Hoću da kažem, to je najduži period kada ne peremo ruke. U toku dana i kada je nanesem nije to to, jer svako malo perem ruke, tako da je noć baš za nju. Ako imate rukavice za hidrataciju, možete i njih koristiti. I to ne samo za ovu kremu već za bilo koju.

Pakovanje je lepo, bela i crvena boja sa dodatkom zlatne. Vrlo elegantno, 50 ml proizvoda. Slično mojoj omiljenoj kremi koju sam koristila godinama. DIKLA krema sa vitaminom E i D-panthenolom.
Sastav kreme
Pozdrav.


Ana

Коментари