Još malo BOYA


Dragi moji, ne mogu da spavam, a da vam ne stavim na raspolaganje da uživate u još malo boje. Ovi Golden Rose WOW lakići su kao gumene bombonice. Deluju tako dražesno. Sve ih je više u mojoj kutijici za manikir. Veliki izbor boja, i vrlo kvaltetnih, za samo 89 dinara po komadu. Možete ih naći u Liliju, na polici Golden Rose kozmetike. Pisaću o njima neki  drugi put.Ovaj lak na noktima, je ovaj malecki što štrči na vrhu, broj 24 - predivna ciklama roze. Ali pošto sam ga slikala navečer boja je potpuno drugačija, sorry. Lakić je stvarno čaroban na noktima, ima malo sedefa u sebi. Kada sam bila mlađa zaklela bih se da nikada neću nokte nalakirati sa ovakvom bojom, ali eto sa godinama čovek progleda. Kada smo mladi sve vidimo nekako mračnije, tražimo se u tunelima naših slabosti i iskušenja. A onda, ako uspemo da odrastemo boje se pojave same od sebe. Ovo je inače omiljena boja moje majke. Ona je čitav život nosila ciklama roze karmin, neki zovu fuksija nijansa. I to Christian Dior, ono famozno šestougaono pakovanje plave boje. Ne znam tačan naziv nijanse karmin, ne znam ni da li se još proizvodi.


Tester koji držim u ruci je Diesel Fuel For Life Femme. Divan parfem imala i potrošila, ali je ostalo ovo simpatično pakovanje testera koji je takođe davno potrošen. Parfem je iz 2007. godine. Postojan. Sve preporuke. Pretpostavljam da se i dalje prodaje.
 Na www.punmiris.com kažu:
"Predstavljen u paru sa muškim, 2007. godine, donosi nam chypre cvetne note. Pravila su ga dva parfemska nosa, Annick Menardo i Thierry Vasseur, i u visoke note postavili slatko svežu mandarinu dotaknutu ružičastim biberom. Srcem dominira slatki i čisti jasmin, okićen notama muškatnog oraha, a baza senzualno miluje notama mošusa i pačulija. Parfem je dostupan u količini od 30, 50 i 75ml edp.
Nešto više o ovom mirisu možete naći na web sajtu kuće Diesel Fuel For Life Femme je kreirao Annick Menardo, Thierry Wasser i Jacques Cavallier.

Ana

Коментари