EVELINE SOS PROFFESIONAL HAND SCRUB & PROFESSIONAL HAND MASK-SERUM / 2 x 6 ml = 12 ml


Poštovani moji prijatelji današnji dan sam posvetila rukama i noktima, i njihovoj nezi. U prethodnom tekstu bilo je reči o Multiactiv kremi za nokte i ruke, a sada ću vam predstaviti još jedan koristan proizvod. Reč je o EVELINE PROFFESIONAL HAND SCRUB & PROFESSIONAL HAND MASK-SERUM. Piling i serum u obliku kreme od kozmetičke kuće EVELINE. Kao što ste mogli kroz prethodne tekstove da primetite volim EVELINE kozmetiku. Dobra je i kvalitetna, a uz to i vrlo pristupačna i za svačiji džep. Tako da, moje dame ne možete se pravdati da nemate novca da odete u neki salon da sredite ispucale ruke i nokte, kada to možete uraditi same kod kuće. Možda ne baš kao u da ste u salonu, ali svakako možete doprineti lepšem i zdravijem izgledu SVOJIH ruku.


Kao što vidite na slici iznad dato je uputstvo za korišćenje ovog proizvoda 2u1. Piše da je za bolji učinak najbolje piling naneti na suvu kožu. Piling je gelasto kristalne strukture. Prijatnog mirisa.  Dosta je gust, a čestice nisu previše agresivne. Kada ga nanesete na suve ruke teže ge je utrljavati u njih zbog gustine. Zbog toga ja uvek uzmem par kapi vode i pomešam sa pilingom (koji god da koristim) radi lakšeg korišćenja. Par minute masirajte ruke sa smešom za piling. Može to biti i 2 minuta, a može i 10-15 minuta ako imate vremena i strpljenja. Svakako da duže apliciranje daje i bolje rezultete. Savršeno otklanja mrtve ćelije sa površine vaše kože. A bogat odabir sastojaka stimuliše prirodni biološki proces regeneracije. Poboljšava elastičnost kože. Sadrži ekstrakt svile i aminokiseline koje kožu čine glatkom i hidriranom.
Kada ste završili sa tretmanom, ruke isprati pod mlazom mlake vode. Rezulteti su momentalni. Koža je mekana i grubi delovi potpuno uklonjeni.

Posle pilinga, na dobro osušene ruke stavljam ovaj serum u obliku kreme. Na uputstvu piše u tankom sloju. Kada otvorite kesicu, u njoj se nalazi dosta proizvoda. Možete ga potrošiti iz dva puta, a možete ako vam je koža u zaista lošem stanju naneti bogato, celo pakovanje iz kesice. Na rukama se drži 15-20 minuta, a onda se takođe ispere pod mlazom mlake vode. Serum (pakovanje) takođe ima parafina u svom sastavu i osećaj je kao da ste navukli nevidljive rukavice na ruke. Takođe sadrži kolagen i elastin, ekstrakt breskve, aloja vere i divlje ruže. Sastojci su upravo kao stvoreni za, dobru regeneraciju suve i ispucale kože. Posle pranja ruke dobro osušiti peškirom i naneti dobru hranjljivu kremu. I to je to. Nekoliko jednostavnih poteza za zdrave i lepe ruke. Ja sam iskoristila ovu Multiactiv kremu, pošto mi je ona trenutno omiljena.

Cena ove dve kesice je bila oko 100-120 dinara. Kupila sam ih u DM. Sadržaj je 2 kesice od po 6 ml.Pozdrav.

Ana

Коментари