Balea BEAUTY EFFECT Augen gel-pads sa hijaluronskom kiselinom


Poštovani moji, Balea BEAUTY EFFECT Augen gel-pads sa hijaluronskom kiselinom nije nešto što vam pod obavezno treba. Čitavog života imam problem sa podočnjacima, a izrazito mnogo u poslednjih 10-15 godina. Mnogo veći problem su kesice ispod očiju u predelu podočnjaka. Pošto sam otklonila zdravstveni problem, mogu onda reći da su mi podočnjaci prosto takvi. Ali ja se ne mirim sa tim i stalno sam u potrazi za nekakvim eliksirom kojim ću ih jednim potezom izbrisati. Ali u stvarnom životu to nije tako. Nekada su izraženi više, nekada manje. Više usled lošeg spavanja, hormonalnih promena (npr. PMS). Vrlo retko se mogu pohvaliti da ih skoro pa nemam. Ne znam od čega to zavisi. Od količine tečnosti koju unosim u organizam, nitrata, čega već.

Tako da su ovi Balea BEAUTY EFFECT Augen gel-pads sa hijaluronskom kiselinom jastučići samo jedan od bezbroj pokušaja da nađem idealno rešenje za svoj problem.

Sastav: AQUA, GLYCERIN, CHONDRUS CHRISPUS POWDER, PANTHENOL, SUCROSE, AMORPHOPHALLUS KONJAC ROOT POWDER, SODIUM LEVULINATE, SODIUM ANISATE, PHENOXYETHANOL, LACTIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, BENZOIC ACID, SORBIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, CHLORELLA VULGARIS/LUPINUS ALBUS PROTEIN FERMENT, PYRUS MALUS EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, PECTIN


Pakovanje je kartonska kutija u kojoj se nalaze tri vrećice u kojima se nalaze po dva jastučića, za svaki od podočnjaka. Rezervisano za tri korišćenja. Cena ove zanimacije je oko 300 dinara.
Jastučići se nalaze na foliji i upakovani u higijenskoj sterilnoj kesici. Tako sigurno znate da nisu kontaminirani.

Kesicu otvorite, jastučiće izvadite i zalepite ispod oka na podočnjak. Držite 20 minuta i onda ih uklonite, a preostali gel na delu podočnjaka blago utapkate prstima. Nije da se baš ništa nije desilo. Područje oko oka je fino hidrirano i osveženo, ali to je sve. Neko će reći "šta ćeš više?". Neće se baciti iskoristiću do kraja i preostale dve kesice, ali nećemo se više družiti.  Moje mišljenje je da su ovakve igračkice pogodne kada putujete na službeni put ili negde u goste pa da ne nosite sve one teglice sa kremama. Jednostavno ponesete par kesica ovoga i par kesica onoga i to je to.


Sveži otvoreni gel-pads, još uvek natopljeni sadržajem za negu.
Iskorišćeni gel-pads, posle 20 minuta upotrebe
Da li imate i vi imate izlete u kupovinu ovakvih proizvoda za "ne znam šta će mi"?

Pozdrav.

Ana

Коментари