NEUTROGENA nourishing hand cream with nordic berry


Poštovani moji i mili drugari, kako ste u ovo predivno novembarsko veče? Dan je bio predivan dvadeset i nešto stepeni. Veoma neuobičajeno toplo za ovo doba godine.

Ovih dana se opet bavim rukama. Ovaj put ću se malo pozabaviti sa NEUTROGENA nourishing hand cream with nordic berry. Sigurno ste čuli za Neutrogenu. To je američki brend koji u svojoj paleti proizvoda, ima sve za negu lica, tela, kose, šminku. Moja porodica već duži niz godina koristi baš ovu kozmetiku. Posebno moja majka. Nekada je radila u Nemačkoj i vrlo često je donosila baš Neutrogenu. Omiljene su mi bile kreme za ruke i sredstva za negu lica. Posebno za negu masne i problematične kože. Takođe imaju izuzetno dobra ulja za kupanje i negu tela, ako imate osetljivu i suvu kožu. Moje preporuke da probate, ako već niste.

NEUTROGENA nourishing hand cream with nordic berry. Krema sa ekstraktom nordijske maline. Izuzetno lagane strukture. Kada je nanesete na kožu u prvi mah čini vam se da je dosta masna. Međutim posle pet minuta u potpunosti se apsorbuje i ostavi ju mekanom i nežnom. Na površini kože kao da se formira nevidljivi film. Kao nekakva fina rukavica koja jako dobro štiti vaše ruke od loših spoljnih uticaja (vetar, hladnoća) ili od štetnih hemijskih sredstava u domaćinstvu (deterdženti za sudove, sanitari). Tako da kada stavite ruke pod vodu da ih operete, osetite tu nevidljivu rukavicu, glatku, dok i nju ne saperete sa ruku. Ovu kremu uglavnom mažem preko dana i kada sam na poslu. Jako lepo hidrira i ostavlja dugotrajan miris, svež, čist. Noću ipak više volim neku hranjljiviju negu. Vrlo često ruke mažem uljem pred spavanje.Sastav kreme - NEUTROGENA nourishing hand cream with nordic berry

Nokti su opet počeli da rastu, tako da mogu da se zanimam sa bojama. Trenutno mi je omiljena ova nijansa broj 19 Golden Rose WOW lakića. Na prvi pogled deluje drečavo, fluorescentno. Međutim kada je namazan na noktima deluje sasvim pristojno. Ni malo napadno.

Kao bazu sam koristila EVELINE - NAIL THERAPY DIAMOND HARD AND SHINY NAILS - nokti su ojačani, hidrirani, zaštićeni protiv lomljenja, pucanja i cepanja.

Kao nadlak Essence the gel nail polish TOP COAT - long lasting gel shine -  odličan zaštitni lak koji produžava trajanje laka u boji, dajući mu fenomenalan sjaj. 


Nadam se da vam se dopao tekst. Veliku važnost dajem rukama i njihovoj nezi. Tako da često pišem o kremama za ruke i lakovima. O lakovima doduše pišem od skoro kao što se i zanima za njih odskoro, na zamerite mi.

Šta vi koristite u negovanju svojih ruku i noktiju? Da li imate neke svoje rituale?

Ana

Коментари