LEKODERMAL mast sa ribljim uljem (Jecoris oleum)


O ovoj kremi/masti vam neću pričati jer svi već znate o čemu je reč. I sami ste je sigurno jednom u životu iskoristili. LEKODERMAL mast sa ribljim uljem (Jecoris oleum). Ovo je Lilijev duplikat čuvene Jekoderm masti.

LEKODERMAL mast sadrži riblje ulje koje je bogato vitaminom A, koji je neophodan za pravilno formiranje epiderma. Olakšava i ubrzava procese regeneracije iritirane i oštećene kože usled delovanja toplotnih ili hemijskih agenasa. Suvoj i, perutavoj koži LEKODERMAL mast obezbeđuje neophodne hranljive materije i povećava elastičnost. Kada mi je dete bilo malo upotreba masti sa ribljim uljem mi je bila pod obavezno. Jer ništa vašem detetu ne olakšava osipe i ojede kao Lekodermal (Jekoderm) mast. Posle kada deca odrastu ove masti su i dalje nezamenjive za opekotine od sunca, solarijuma, posle tetoviranja i slično. U mom slučaju koristim je povremeno kao noćnu kremu. Mojoj masnoj koži posebno zimi najviše prijaju upravo ulja i ovako masne kreme. Koža posle dobro prospavane noći i Lekodermala (Jekoderma) na licu je odlična. Naravno ne koristim je često, ali zbog velike količine vitamina A izuzetno prija kao neka vrsta noćnog tretmana, jednom nedeljno ili jednom u dve nedelje. Ima malo intenzivniji miris.

Jednom sam kupila Jekoderm sa nekim cvetnim mirisom, tako da miris ribljeg ulja nije izgovor da ne probate ovako nešto. Ja verujem da je nekima od vas, ovo nezamislivo da uradite. Posebno oni koji stalno potenciraju svoju masnu kožu i velike pore, i to čuveno isušivanje i matiranje kože. Samo se o tome priča. Priroda nam je dala masno lice i treba da ga poštujemo, a ne da ga maltretiramo. Samim tim maltretiranjem ga isušujemo i stvaramo jednu dehidriranu površinu koja je izložena dodatnim problemima. Pa ako je to način da predstavite neke proizvode, sami sebi da narušite dermalni imunitet, strukturu kože, onda neka.Pozdrav.

Ana

Коментари