Schwarzkopf GLISS Serum deep-repair shampoo - with liquid karatin complex i Schwarzkopf GLISS Serum deep-repair express-repair conditioner - with liquid karatin complexDivni moji čitatelji, evo još jedna preporuka. Pre izvesnog vremena sam pisala o negovanju kose. U jednom od tekstova sam napomenula da ne volim da dajem preporuke za neke proizvode, a  pitanju su bili šamponi. Iskreno i dalje stojim iza izrečenog, ali ne mogu da odolim a ne pohvalim ovaj proizvod. Znači nije preporuka, već pohvala. Reći će neko "nije šija, nego vrat". 


U mom nedavanju preporuka sam pomenula neke šampone koje sam nekada davno koristila, a nisam bila zadovoljna sa njima i učinkom na moju kosu. Većina je bila eliminisana zbog stvaranja peruti, svraba temena, ubrzanog mašćenja, jednom mi je šampon skoro spalio kosu.

E‚ jedna od tih kozmetičkih kuća je Schwarzkopf. Ustvari njihov ogranak koji proizvodi ovu GLISS liniju, koja svakako ima širok asortiman proizvoda. Pitaćete se sigurno što pišem baš o ovom brendu odnosno GLISS-u? Pa eto pružila sam im šansu ponovo i nisu me izneverili. Mada ja inače volim izazove u životu, tako da jedan promašen proizvod nije ništa strašno. Da ga nisam probala propustila bih nešto stvarno dobro. Iskreno privuklo me je ovo prelepo pepeljasto ljubičasto pakovanje i LIQUID KERATIN COMPLEX u nazivu (smiri mi kosu i lepo je izglača). Tako da, kocka je bila bačena.

Schwarzkopf GLISS Serum deep-repair shampoo - with liquid karatin complex
Čim sam došla kući oprala sam kosu, velim da odmah saznam šta i kako. I u toku šamponiranja sam očekivala da se nešto dogodi. Da počne da me peče teme, da mi se desi nešto sa vlasima. Vreme odmiče, minuti odkucavaju, a ono ništa osim predivno mekane, i kose tako podatne na dodir da je to nešto fenomenalno. Lagana za raščešljavanje, fino se suši i oblikuje. Period od tri do četiri dana što se tiče mašćenje (od jednog pranja do drugog). Dlaka nije naelektrisana u toku češljanja. Na pakovanju kažu da je šampon namenjen izrazito oštećenoj kosi. Moja nije oštećena, ali je svakako obnovljena  i sjajna. Još kažu da obnavlja deset slojeva vlasi za nedelju dana. Ne znam koliko je to realno ili je marketing u pitanju. Međutim moja kosa je stvarno preporođena. Koristim ga već mesec dana i zadovoljna sam njegovim učinkom na nju. Pakovanje je od 250 ml. Cena je bila oko 300-350 dinara. I još napomena da dosta peni i ima prijatan miris.

Sastav šampona
Izgled šampona - biserna kremasta masa

Schwarzkopf GLISS Serum deep-repair express-repair conditioner - with liquid karatin complex. Live in ili NE ISPIRA SE. Tretman, ili regenerator koji se ne ispira. Zvaću ga tretmanom, možda i serumom sa keratinom. Mlečno bele boje, malo ređe od mleka. Takođe prijatnog mirisa kao i šampon. Kosa je još lepša kada je nanet ovaj tretman na nju u toku sušenja. Ne masti je dodatno, pa se može naprskati i kada je kosa suva, npr. pred izlazak. Daće joj lep miris. Ne koristim ga baš uvek, jer vrlo često na kosu stavljam kokosovo ulje tako da mi nikakvi regeneratori u suštini nisu potrebni.Koji su šamponi drogerijskog ranga vaši favoriti?
Ana

Коментари