SITNICE KOJE ŽIVOT ZNAČE - butter/balzam za usne SABI Handmade i sapun I Coloniali ILLIPE BUTTER/BURRO DI ILLIPE


Poštovani moji prijatelji, još jedan tekst, ali ovaj put o sitnicama koje život znače. Tako se samo kaže, inače se može i bez njih. Međutim svi vi, koji volite kozmetiku i fine mirišljave stvarčice nećete ostati imuni na ovakve lepotice.

Radi se o butteru/balzamu za usne SABI Handmade i predivnom sapunu I Coloniali ILLIPE BUTTER/BURRO DI ILLIPE (zvuči baš egzotično).


Većina vas mili moji, sigurno ste se upoznali sa SABI Handmade kozmetikom. LINK prema stranici. Svakako vredi pogledati, a možda i krenuti u potragu za njima. Verujte mi na reč.

Ovaj butter/balzam, je još jedna od mojih predivnih bebica za negu usana. Neverovatan miris kokosa, hidratacija i nega vrlo visoko rangirana.

Sastojci: bademovo ulje, suncokretovo ulje, ši puter, kakao puter, pčelinji vosak, vitamin E i aroma kokosa.

Pakovanje, interesantna metalna kutijica, koja podseća na kutijice za bombone. Klizeći se otvara. Nije za korišćenje van kuće jer se mora nanositi prstićima. Količina je 15 ml. Cena 350 dinara u Prima apotekama.
Sapun I Coloniali, masa 150 grama. Vrlo izdašno. A izdašna je i cena oko 600 dinara. Međutim miris i tako čarobna pena i mekoće, zaslužuju cenu. Skoro mi se nije desilo da me je miris tako očarao. U pitanju je ILLIPE BUTTER (Shorea Stenoptera Seed Butter). Liči na kakao maslac, ali je topljiviji. Koristi se u skoro svim kozmetičkim proizvodima.
"I Coloniali Aromatic Soap with Illipe Butter originates from the Illipe, a magnificent tree that grows in the forests of Borneo. For centuries, the inhabitants of the island have been using butter extracted from the fruits of the tree as a healing cosmetic treatment. The Illipe has great moisturising properties"
ILLIPE BUTTER LINK za stranicu sajta. Proizvode kupujem u parfimeriji koja se nalazi u TC VIDIKOVAC u prizemlju, gde su bašte restorana. Inače u parfimeriji možete naći još fenomenalnih proizvoda, kao što su kreme za kupanje, pene za tuširanje, već pomenuti sapuni, losioni za negu tela, buteri u raznom mirisnim notama, sve I Coloniali. Svaka je jedinstvena na svoj način. Koju god da izaberete nećete pogrešiti. Ceo asortiman REVLON šminke i REVLON nega kose. Onda Marrakesh nega kose i tela.


O OVOM BUTERU sam našla neke tekstove na stranim sajtovima pa pročitajte ako želite. LINK1LINK2.

Ana

Коментари