Maybelline Volum' Express The Falsies in Black Drama & AVON BIG&FALSE LASH volume mascaraPoštovani, večeras na meniju imam dve maskare, jako dobre i kvalitetne. Nisu vodootporne, jer baš  ne volim kada mi se trepavice plastificiraju. Ali za jednu od njih mogu reći da se dosta teško skida i ako nije vodootporna.

Jako volim maskare. Maskara i dobar puder su po meni najbitniji u make up-u. Možda vi mislite drugačije? Ali nema ništa lepše od porculanskog tena i predivnih, gustih i negovanih trepavica (i obrva).

Prva je AVON BIG&FALSE LASH volume mascara. Lepo i elegantno crno pakovanje sa ljubičastim detaljima. Iz AVON-a su se potrudili da ambalaža izgleda luksuzno, ali i da proizvod u okviru bude kvalitetan. I zaista jedna dobra maskara. Nije vodootporna, ali se lako skida, bilo da koristite micelarnu ili ulje. Međutim bez obzira na lakoću skidanja nije ono da jednim potezom skinete sve. Treba upotrebiti dva tri tupfera za svako oko. Opet to zavisi i od slojeva maskare koje nanosite na trepavice. Sigurno da se tri četiri sloja ne mogu skinuti u jednom potezu.
Maskara je intenzivne crne boje, lagana za nanošenje. Četkica je ovalnog/bademastog oblika. Gusta, i iz tubice vadi malo više maskare nego što je potrebno, ali tako je sa svim novim i svežim maskarama. Vrlo prijatna kada se nanese na trepavice, ne lepi ih i ne izaziva alergijske reakcije, kao što su oči koje suze (od nekih maskara plačem ceo dan). U toku dana se malo spusti na donju liniju oka. Daje fin volumen, ništa preterano, trepavice deluju prirodno. Na žalost nema efekat veštačkih trepavica, ali to ne umanjuje njen kvalitet. Pakovanje sadrži 10 gr proizvoda.

Cena je oko 1000 dinara, ali je nakako dosta često možete naći na akcijama za 500-600 dinara.

"Savršen izgled poput veštačkih trepavica - Big & False maskara.
  • traje tokom celog dana
  • bez grudvica i razmazivanja
Četkica:
Četkica bademastog oblika savršeno prekriva trepavice - koren trepavica, gornje i donje trepavice, kao i one u uglovima - ujednačeno nanesi maskaru za pravi efekat volumena i punoće. Klasična četkica sa gustim vlaknima za volumen. Oftalmološki i klinički testirana. Antialergijska formula, pogodna za osetljive oči i osobe sa kontaktnim sočivima.


Kako deluje:
Patentirana formula 1000 vlakana različite veličine savršeno se uklapaju sa tvojim trepavicama i pružaju im prirodan i raskošan izgled. Efekat veštačkih trepavica, savršenih kao iz salona.


Kako se koristi:
Četkicom pokupite željenu količinu maskare iz bočice. Nanesite na gornje i donje trepavice, od korena do vrha."
  
Druga maskara je ujedno i moja omiljena Maybelline Volum' Express The Falsies in Black Drama. Obožavam MAYBELLINE maskare, ali zaista. Mislim da su najbolje. I uvek ću rado da ih kupim, pre nego bilo koju drugu. A ova mi je posebno voljena.

Ova maskara ima četkicu koja mi najviše odgovara, i ona zaista DAJE EFEKAT VEŠTAČKIH TREPAVICA, više nego bilo koja druga. Intenzivna crna, baš crna. Pakovanje sadrži 8,2 gr proizvoda. Četkica vrlo lagana za manipulaciju, tankog bubrežastog oblika, fleksibilne drške. Boju sa četkice je moguće naneti na sve trepavice, pa čak i one najmanje u uglovima oka. Pakovanje je lepo ljubičasto, malo debeljuškasto kao i sve njihove ambalaže (to im je kao zaštitni znak, vrlo prepoznatljive).

Ova maskara nije vodotporna, ali većina MAYBELLINE maskara se dosta teško uklanja, skoro pa kao vodootporne. Poterebno je tri četiri tupfera dobro natopljena sredstvom za uklanjanje make up-a da se potpuno odstrani. Lakše je uljem u svakom slučaju.

Što se ove maskare tiče dovoljna su dva sloja da vam trepavice izgledaju fabulozno. Međutim ja volim da nanosim više slojeva na trepavice, nakako mi uvek fali gustine na njima.

Cena je između 800-900 dinara.

"GLAMUR VEŠTAČKIH TREPAVICA U EKSTREMNO CRNOJ BOJI,
VIDLJIVIJE TREPAVICE od ugla do ugla.

Zašto će vam se ovo dopasti

Patentirana zakrivljena četkica doseže do svake trepavice od jednog do drugog ugla.
• Mat crne trepavice od ugla do ugla.
• Bezbedna za kontaktna sočiva i oftalmološki testirana.
• Nevodootporna

Za najbolje rezultate

Držite četkicu sa ispupčenom stranom na gore i lagano povlačite od korena do vrha. Ponavljajte sve dok ne postignete željeni izgled."


Volite li i vi neke od ovih proizvoda, i da li ih koristite? Kakvi su vam utisci?

Ana

Коментари