STILL set farba za kosu nijansa 1.00 Magic black/Magična crnaPoštovani, sedim sa farbom na kosi. Prošli put sam vam pisala o farbi koja me potpuno i nepovratno razočarala. Međutim ovaj put ću vam pričati o onoj koju u najvećem broju slučajeva koristim kada se farbam.

To je STILL set farba za kosu nijansa 1.00 Magic black/Magična crna. STILL je naša dobro poznata  kuća koja se bavi kozmetikom za farbanje i negu kose, kao i frizerskim materijalom. Da vam ja ne bih mnogo pametovala evo LINK, sa detaljnim istorijatom ove divne STILL kozmetičke kuće.


O boji možete pročitati OVDE. Na njihovom sajtu su stručna lica koja su učestvovala u proizvodnji detaljno napisali sve u šta treba da budete upućeni kao korisnici njihovih proizvoda.

Ja svakako volim da koristim STILL farbu. Izuzetno je kvalitetna, jako dobro pokriva sede, ne ispira se. Hoću da kažem, koju god crnu farbu da nanesem na kosu, u toku svakog sledećeg pranja kose kada je crna koliko se ispiraju, a o peškirima da i ne govorim. STILL farba se jako slabo, skoro uopšte ne ispira i dugotrajno prekriva sede. Takođe posle izvesnog vremena, nedelju ili dve ona je i dalje crna. Ne prelazi u kestenjestu ili crvenkastu kako neke farbe znaju. Takođe STILL farba se lako uklanja sa kože lica, kada dođe sa njom u dodir tokom farbanja. I što je najbitnije, kosa nije oštećena posle tretiranja sa njom, takođe ni koža glave. Već je izuzetno meka i negovana. Takođe ulja čička, žitnih klica i ricinusa daju joj predivan sjaj koji traje danima.  I što je najbitnije ova farba ne izaziva perut. NI ALERGIJU.

Klikom na ovaj LINK možete pogledati i paletu nijansi koja je prilično bogata prelepim nijansama.

Tako da vam mogu svakako dati preporuke kada se radi o ovom proizvodu, jer ga dugo godina koristim i to vrlo rado. Svakako, STILL u svom proizvodnom programu imaju odlične šampone, balzame, maske za kosu, o četkama i češljevima da i ne govorim, takođe prouzvode STILLPRO za frizerske salone. Na njihovom sajtu ćete naći mnogo zanimljivih tekstova, svakako pročitajte.

Cena ove farbe je oko 260-300 dinara. U pakovanju se nalaze rukavice, farba i rastvarač farbe. Nije onako LUX opremljen kao neke druge, ali svakako je jako kvalitetna. Zaslužuje da se obratiti pažnja na nju. Kada mi nešto odgovara kao ovaj proizvod, ja sam prilično veran potrošač, tako da ću nastaviti da je koristim.Ana

Коментари