MAYBELLINE - MAYBELLINE the COLOSSAL GO CHAOTIC! volume express mascara & MAYBELLINE the COLOSSAL GO EXTREME! leather black volume express mascara


Poštovani, u prethodnom postu sam pisala o maskarama koje su me se dojmile i postale mi u vrlo kratkom roku omiljene. U ovom postu ću vam predstaviti još dve koje su mi drage, a već su pri kraju pa da sa vama podelim utiske.

O jednoj sa ove slike sam pisala OVDE. To je Maybelline Volum' Express The Falsies in Black Drama, tako da cu nju izostaviti u izlaganju.

MAYBELLINE the COLOSSAL GO CHAOTIC! volume express mascara. Kao i sve MAYBELLINE maskare, intenzivna crna boja, malo se teže skida, ne spušta se na donji kapak. Četkica malo deblja od Maybelline Volum' Express The Falsies in Black Drama, samim tim i nanošenje je malo teže, jer nije fleksi kao prethodna. Pakovanje je veće i sadrži 9,5 ml proizvoda. cene je ista između 800-900 dinara.MAYBELLINE the COLOSSAL GO EXTREME! leather black volume express mascara ima malo čudnu konusnu četkicu, vrlo gustu. Prvi put kada sam je otvorila, nisam znala kako da je definišem. Ustvari vrlo je neobična. U prvi mah pomislite da je nepraktična za nanošenje, ali s vremenom naviknete. Dosta gusta četkica kao što rekoh, optimalan nanos boje, koja je ugljen crna. Trepavice su volumizirane i izdužene. Baš kao u časopisima. Ovim suženim vrhom četkice možete dotaći i najsitnije trepavice u uglovima oka. Drška četkice čudnog talasastog oblika kao i kod prethodne. Pakovanje sadrži 9,5 ml maskare. Cena kao iprethodna između 800-900 dinara.

Ja vrlo često koristim i kombinujem dve tri maskare, upravo zbog njihovih različitih osobina i četkica. Jedna ima ovo, druga ima ono, nijedna nema sve.

Interesantno je da na MakeupAlley-u nijedna od MAYBELLINE maskara nije nešto visoko rangirana, a stvarno su odlične. Sve su neke 3-4, a moja omiljena Maybelline Volum' Express The Falsies in Black Drama je čak 3.4.

"DUŽE, GUŠĆE, IZRAŽENIJE! BUDITE EKSTREMNIJE SA LEATHER BLACK MASKAROM!

Zašto će vam se ovo dopasti

INTENZIVNO CRNI VOLUMEN BEZ GRUDVICA.ČETKICA KOJA ZAHVATA  I NAJMANJE TREPAVICE.

Za najbolje rezultate

VAŽNA VEST ZA LJUBITELJE VELIKIH ČETKICA:
NAŠA NAJVEĆA ČETKICA SA DUPLIM REZERVOAROM NANOSI DVOSTRUKO VEĆU KOLIČINU MASKARE U SAMO JEDNOM POTEZU."


Ana

Коментари