Black pearls and orchids - Collistar Nero Sublime

http://www.sfilate.it/tag/make-up
Poštovani, moja bolja i jača polovina zna kolika je moja strast prema kozmetici, tako da i on vrlo često učestvuje u realizaciji ovoga bloga kao bezuslovna podrška. On je jedan divan gospodin od pedeset i neku godinu, visok, zgodan, crn. Volim crnu boju ili ne-boju koja u sebi ima čitav spektar ostalih boja. Volim njenu mističnost, eleganciju, opasnost koju nosi u sebi. I tako volim svog gospodina koji je svetlo u mom tunelu i čini moj život lepšim i svetlijim. Moja svetlost svakog meseca meni donosi gomilu časopisa, a među njima ovog meseca se našao i novi JASMIN (mart-april). Volim da saznam šta ima novo, ali nisam tužna i ako ne saznam. Prelistavajući JASMIN, ugledah ovu stranicu koju sam skenirala i stavila je na blog.
Radi se o novoj kolekciji ili liniji kako hoćete, COLLISTAR Nero Sublime, a sadrži masku, serum i kremu za lice. Linija je bazirana na ekstratima CRNE ORHIDEJE, BELE GARDENIJE I PRAHA CRNOG BISERA. Kolekcija je namenjena detoksikaciji kože, regeneraciji i na kraju se očekuje njena blistavost.

Ja inače volim Collistar kozmetiku. U prošlosti sam je često koristila. Posebno žutu liniju za masnu kožu. I njihove predivne pilinge sa morskom solju i uljima, sredstva za sunčanje i fenomenalni pekmez za brzo tamnjenje, onda losioni i kreme za negu tela i još mnogo toga. Zadnjih par godina nešto sam se udaljila od ove kozmetike, ali evo opravdanog razloga da se vratim na pravi put. Put COLLISTAR-a.

Da li i vi volite COLLISTAR?
Šta vam je omiljeno iz neverovatno široke palete artikala?
Imate li i vi želju probati ovaj crni biser Italijanske kozmetike, kao i ja?

Fotografije sam pozajmila sa interneta, a neke skenirala iz časopisa JASMIN.

http://www.vanityfair.it/beauty/viso-e-corpo/16/01/15/collistar-linea-viso-nero-sublime
http://www.beautydea.it/collistar-nero-sublime-crema-siero-maschera-nere/
Ana

Коментари