ORIFLAME Optimals Aqua charge face lotion SPF 15 hydra balance complex - red algae extract 50 ml


Poštovani, večearas ću vamnešto reći o ORIFLAME Optimals Aqua charge face lotion SPF 15 hydra balance complex - red algae extract. Ovo je jedan jako fini i lagani losion/fluid/lagana krema u formi losiona sa ekstraktom crvene alge. Sadrži zaštini faktor SPF 15. Idealna dnevna nega i zaštita za dane koji nam slede, lepi i topli.

Izuzetno hidratantna, ne masti lice, ali ostavlja lagani sjaj na njemu. Koža izgleda zdravo i zategnuto. Prijatnog mirisa. Nije komedogeno. Jako dobra podloga za šminku. Slobodno se možete upustiti u avanturu sa ovim proizvodom. Unazad godinama sam s vremena na vreme koristila ORIFLAME serume iz različitih linija i skoro svaki mi je bio OK. I u buduće ću ih koristiti. Vidim pojavile su se tri nove ili pre bih rekla unapređene verzije starih linija, tako da izazovi vrebaju sa svih strana. Ovaj losion koristim već dva meseca i mogu samo reći da je dobra/pristojna zamena za neke koji su mi favoriti godinama.

Podseća me na Oily skin - Pureness Méthode Jeanne Piaubert ISOPURE Moisturising matifying fluid for the face (o kojoj sam pisala OVDE) ili na Clarins Pore Minimizing Serum (o njemi još nisam pisala, ali nadam se uskoro), samo daleko jeftiniji, ali isto, u dobroj meri učinkovit. Cena mu je oko 500-600 dinara za 50 ml proizvoda. Upakovan takođe u lepu pastelnu tirkiznu ambalažu. Deluje vrlo nežno i prijemčivo, ništa agresivno. Kao i sam proizvod, uostalom.Naravno u igri se našao i masažer za lice iz iste OPTIMALS linije. Interesantna igračka za masažu lica, od kvaltetne plastike u predivnoj pastelnoj tirkiz boji kao i flašica losiona. Nije da mi baš treba, ali nekada ne mogu da odolim, a i cena je oko 200-300 dinara tako da nije strašno. Za oko 1000 dinara možete si priuštiti tretman sa masažom lica.Krema je bele boje, gusta, ali ni malo masna. Već lagana i mirisna. Na slici do nje vidite kako daje lep GLOW vašoj koži. Koristite li neki od ovih proizvode, ORIFLAME ili neki drugi?


Ana

Коментари