Collistar FONDOTINTA CREMA-CIPRIA EFFETTO MAT nijansa 1 CAMEO


Poštovani, predstaviću vam moj omiljeni puder sa mat efektom iz kuće COLLISTAR. Collistar FONDOTINTA CREMA-CIPRIA EFFETTO MAT nijansa 1 CAMEO - najsvetlija. Ovaj puder vam daje besprekoran, porculanski ten sa MAT efektom. Većinom u parfimerijama ne mogu da nađem izuzetno svetle nijanse pudera, a COLLISTAR ima svetle pudere. Tako da mi je jedan od omiljenih upravo ovaj dragulj.

Već sam vam pričala da volim pudere koje kada nanesem na lice, a oni se pretvore u fini svilenkasti prah (kao što je nekada bio L'Oreal Cashmere Perfect Foundation). E pa jedan od takvih pudera je i ovaj lepotan. Kremaste teksture, u kontaktu sa kožom se pretvara u ultra fini prah, koji na vašoj koži deluje izuzetno luksuzno. Puder je vodootporan, odlična moć pokrivanja i najvidljivijih pigmentacija, a opet ne odaje utisak težine na licu. Što je najbitnije ten deluje besprekorno. Kada se osećam baš onako lepo onda stavim ovaj čudesni fluid. Ima zaštitni faktor ili SPF 10.

Pakovanje je tuba od 30 ml. Cena je oko 35 eura. jeste malo skuplji, ali zaista vredi. To je jedan od onih proizvoda za koje vredi dati novac.


Ana

Коментари