AVON Mesmerize Black for Her


Poštovani, brza sam, tako da vam evo već nepunih pola sata od prethodnog teksta predstavljam parfem  AVON Mesmerize Black for Her. Sjajan parfem u još lepšoj flašici. Crna, sa neobičnim arabeskama. Deluje arapski, egzotično, kao iz 1001 noći. Dugo sam ga merkala, i napokon je moj (u pitanju je toaletna voda/eau de toilette/toilet water). Volim parfeme/toaletne vode u crnim flašicama. Deluju mistično, vanvremenski. Cena je oko 1000 dinara.

Pošto jako cenim mišljenje ljudi sa sajta PUN MIRIS, i svaki put kada vam pišem o nekom parfemu, svakako vam kopiram i tekst, šta su oni napisali o pomenutom mirisu.

Tako da o AVON Mesmerize Black for Her www.punmiris.com kaže:
Početkom 2015. godine kuća Avon predstavlja novi mirisni par koji se nadovezuje na muški citrusno-drveno-začinski Mesmerize i ženski orijentalno-voćni Mesmerize for Her iz 1992. godine. Novi mirisni duo dolazi u bočicama iste forme kao pomenuta izdanja, ovoga puta crne boje sa detaljima u boji zlata koja naglašavaju luskuz i glamur novih kompozicija.
Ženski miris Avon Mesmerize Black for Her otvara se svežim, sočnim i blistavim sokovima mandarina, koje osvežavaju delikatne cvetove jasmina u srcu kompozicije. U osnovi su kremaste note australijske sandalovine koje ujedno greju i čie kompoziciju senzualnijom i mekšom. Miris je dostupan u bočici od 50 ml Eau de Toilette. 

U vrlo kratkom veremenu, ovaj parfem mi je postao omiljen.

Pored ovoga parfema u svojoj kolekciji AVON-ovih dragulja imam još tri koja su mi baš onako prirasli srcu. AVON Premiere Luxe, o njemu sam pisala nedavno, OVDE. AVON Extraordinary (najlepši od svih), o njemu sam pisala pre godinu i nešto, OVDE. Tu se našao i AVON Herve Leger FEMME. O njemu nisam pisala, ali mogu vam reći da je upečatljiv i vrlo interesantan. Biće reči i o njemu uskoro.


Ana

Коментари