NUDE RUŽEVI ZA USNE U TEČNOM OBLIKU i SJAJEVI (moji omiljeni)


Hello, mene nema pa izbacim nekoliko tekstova istovremeno. To je zbog toga što imam puno posla pa nemam vremena da se posvetim blogu. Ali ima me na instagramu. Proteklih meseci sam koristila neke proizvode pa dok se slegnu utisci. Biće tu još dosta interesantnih stvar.

Ali evo malo opuštenog teksta. Ovi karmini/ruževi za usne i sjajevi su moji omiljeni. Ja generalno nemam puno karmina u odnosu na druge koleginice (rekla bih da ih nemam uopšte). Nikada nisam kupovala karmine, uglavnom su to olovke (obožavam ih), koje sam kombinovala sa korektorima, je volim mat izgled usana. Međutim sa godinama, primetila sam da žene počinju da koriste karmine koji su hidratantniji, masniji jer koža stari na celom licu, posebno oko očiju i usana. pa se zna desiti da se rubovi usana zbrčkaju, a na takvim usnama mat karmin ne stoji baš lepo. Ušla sam u te godine pa sam na sebi počela da primećujem i takve stvari. Gubitak kolagena, učini svoje.


Moj svakodnevni izbor je ovih šest karmina. Različite su gustine i sastava. Neki su upravo oni suvi, skoro vodootporni (baš se teško skidaju) kao što su brojevi 1, 2 i 4. Oni su ustvari karmini. A 3, 5 i 6 su sjajevi. Ja lično najviše volim broj 1 AURA i 4 NYX. Svi oni se mogu kupiti u LILLY drogerijama, samo NYX možete kupiti u Alexandar cosmetics radnji na Zelenom vencu ili na njihovom štandu u TC "UŠĆE".

Cene svih su od 150-200 do 700 dinara.

1. AURA ABSOLUTE Mate velvet feel long lasting lip cream no. 624 Last goodbye
2. MAYBELLINE VIVID MATTE LIQUID lip cream no. 50 Nude thrill
3. ESSENCE XXXL nude lipglos 06 soft almond
4. NYX Soft matte lip cream no. SMLC02 Stockholm
5. AURA Glossy 68 (tamniji)
6. AURA Glossy 65 (svetliji)

Ana

Коментари