NYX Highlight & Contour Pro Singles - DOPUNA nijansa HCPS11 / (Saddle - Matte light brown with slight red undertones)


Poštovani, još jedan lep proizvod koji mi je osvojio srce, evo već nekih mesec i nešto dana. U pitanju je  NYX Highlight & Contour Pro Singles - DOPUNA nijansa HCPS11 / (Saddle - Matte light brown with slight red undertones). Dopuna za paletu za konturiranje lica u obliku kompaktnog pudera. Dosta se koristi, vrlo je pristupačne cene, oko 500 dinara je dopuna po komadu. NYX kozmetiku možete kupiti na Zelenom vencu u prodavnici ALEXANDAR cosmetics, klik na OVDE idete direktno na stranicu sa proizvodima za konturisanje. 


Ove dve fotke su napravljeene od print screena. Prva je sa NYX sajta http://www.nyxcosmetics.com/highlight-and-contour-pro-singles/NYX_192.html, druga sa sajta ALEXANDAR cosmetics http://www.alexandar-cosmetics.com/en/products/highlight-contour-pro-palette-hcpp01.


Izbor boja je neverovatan. Kao što vidite možete kupiti i paletu u koju uredno možete složiti boje koje ste izabrali. Nijanse su vrlo lepe i vrlo bogatog kolorita. Zastupljene su sve nijanse. Volim njihovu kozmetiku i vrlo rado me noge ponesu pravcu njihovg štanda u TC "UŠĆE". To je još jedno od prodajnih mesta, na kojima možete naći ove proizvode.

Iskreno ja je koristim kao senku ili rumenilo/bronzer. Boja je lepa, ali malo mi više vuče na crvenu. U svakom slučaju iskoristiće se. Pakovanje je profesionalno i higijensko. I volim ovaj proizvod, bez obzira na tekst koji sledi ispod.

A što se sastava tiče videćete o čemu pričam. U ovom proizvodu se nalazi sporni i vrlo toksičan sastojak Aluminum Starch Octenylsuccinate. Klik na LIVESTRONG možete pročitati o ovom sastojku. Na sajtu PAULASCHOCE o njemu kažu OVO. Na sajtu BEINGCONTENT možete pročitati šta oni imaju da kažu na tu temu klik OVDE. U kozmetičkim proizvodima kako jeftinim, tako i baš, baš skupim nalaze se slični sastojci. Skup proizvod ne obezbeđuje i kvalitet. Ponekada su neke supstance potrebne u proizvodu da bi vršio funkciju za koju je i namenjen. Ja uvek, ali baš uvek čitam sastav, kako hrane tako i kozmetičkih i higijenskih preparata. I bez obzira na sastav, kupiću ono što mi se dopada i za čim žudim.


Sastav: All shades contain the following unless otherwise noted:
Talc, Polymethyl Methacrylate, Boron Nitride, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Lauroyl Lysine, Trimethylsiloxyphenyl Dimethicone, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zinc Stearate, Tocopheryl Acetate, Alumina, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, 77492, 77499), Red 6 (CI 15850).Ana

Коментари