AVON Ideal Flawless kremasto puderasta podloga i AVON Ideal Flawless puder u kamenu


Poštovani, volim AVON proizvode i nekako sam im privržena. Imaju sasvim pristojnu kozmetiku i pristojne cene. Što se kvaliteta tiče ima dobrih, kvalitenih stvari, ali ima i onih manje dobrih. Ali svega toga ima i kod vrlo skupih brendova, tako da nema razlike.

Godinama sam koristila njihove pudere bez straha da će se mojoj koži nešto desiti, na kraju krajeva postoje decenijama. Moja ih je baka koristila, majka. Ali ima i onih gadljivih, koji sa omalovažavenjem gledaju na proizvode koji imaju male cene. Pa ako puder ne pređe 5.000 dinara, ni ne vredi ništa.

Ovaj put sam se počastila/obnovila korišćenje AVON Ideal Flawless kremasto puderaste podloge i AVON Ideal Flawless pudera u kamenu. Ove sam proizvode ranije koristila. Neki od njih su imali drugačije pakovanje, a sada su drugom ruhu. Ambalaža se menja, to je sve u svrhu boljeg marketinga. Što je normalno (proizvod u 50% slučajeva prodaje samo luksuzna ambalaža i ime, a ne luksuzan proizvod).


Puderi su vrlo prijatni. Ovaj puder u kamenu jako fino matira lice. Proizvodi se u dve nijanse FAIR i LIGHT MEDIUM. Cena je oko 1.200 dinara, ali je često na akciji, pa se može naći i za 600-700 dinara.

Kremasta podloga je najsvetlija u svom okruženju, ali meni je tamna. Nijansa je IVORY. Postoje još nijanse MEDIUM BEIGE, SHELL, NATURAL BEIGE, NUDE. Cena je takođe oko 1.200 dinara, ali se i ona može često naći na akciji za 600-700 dinara.


Šta AVON kaže: "Ideal Flawless kremasto puderasta podloga. Lagana formula koja se pretvara iz krema u puder u kontaktu sa kožom. Sadrži Avon ekskluzivnu patent-pending tehnologiju sa pigmentima koji se uklapaju u kožu u različitim veličinama i oblicima, i prirodno omekšava svetlo iz svakog ugla."
Efekti:
Obezbeđuje potpunu i savršeno nevidljivu prekrivenost. Ne kreira efekat maske.

Uputstvo za upotrebu:
Nanesi sunđerom ili četkicom - sunđer pruža veću prekrivenost ali i upija više proizvoda. Razmažite od centra lica ka spolja.
Šta AVON kaže: "Ideal Flawless puder u kamenu formulisan inovativnom Invisiblend tehnologijom koja prirodno čini svetlo mekšim iz svakog ugla za savršenu prekrivenost."
Efekti:
Pomaže u eliminisanju sjaja i sakrivanju nepravilnosti.
Čini blistavim ten bez sjaja.
Svilenkasta formula koja se utapa u kožu i pomaže da podloga traje duže.
Ana

Коментари