AVON - Premiere Luxe Avon parfem za žene i Premiere Luxe Oud Avon parfem za muškarce


Poštovani moji drugari, nema me, bila sam bolesna, pokosio me ovaj grip, pa iskreno nisam mogu ni da pišem ni da se bavim kozmetikom. Međutim evo me ko` Feniks iz pepela.

Večeras vam pričam, doduše ne opširno o parfemu Premiere Luxe iz kuće AVON. Ovaj miris sam dugo želela. Po prvi put u životu nekako mi je AVON napravio kompletan miris poput onih varijanti TTA, međutim još bolji. Ništa nije nedostajalo. Ni kvalitet sirovine, ni ambalaža, a posebno flašica. Nešto između dorskog i jonskog stila u antičkoj arhitekturi. To je bilo to, zaokružena priča, potpuno završeno umetničko delo. Kanon na neki način. 

I tako desilo se da naletim na ovaj set od tri proizvoda. Miris u punoj veličini, mini parfemčić i ova predivna LUXE maskara.

Parfem je divan, zaista. Postoje dva-tri parfeme koja stalno rotiram. Pa sam odlučila da probam nešto novo i drugačije. A kako ga već mesecima merkam, nisam se dvoumila ni momenat kada je o njemu reč. Miris je čaroban, razoružavajući, potpuno obuzimajući. Na testeru iz kataloga delovao je suptilno, nežno, vrlo ženstveno. Ali ovako da kažem uživo je razarajući, neverovatno jak, dominantan, ostavlja vas u šoku, bez teksta. Ja volim jake i gurmanske mirise, ali ovaj lepotan me je nokautirao, pozitivno. A onda kada pogledate sastav sasvim je razumljivo što ste ostali bez daha, jasmin, pačuli, sanadalovina ... Kada ga prsnete na trenutak vas iseče oštrina. Hipnotiše vas. Nešto resko i vrlo erotično. A onda postaje sladak, prosto se umiljava oko vas. Sa svakim satom koji provedete umotani u njega, volećete ga samo još više. Ali dosta poetičnosti, ovo je jedan stvarno jako dobar i kvaliteten parfem, koji traje satima, mogu reći i danima. Nikako vas neće ostaviti ravnodušnim. Ili ćete ga voleti, ili ne. Cena ovog parfema je oko 2.300 - 2.500 dinara. Ali ga takođe ima i na akcijama vrlo često. I u ovim mini varijantama od 10 ml.

Gornje note - crna ribizla, nar i grejpfrut; srednje note - magnolija, gardenija i jasmin; bazne note - sandalovo drvo, pačuli i bombone praline. Gurmanski. Izvor - punmiris.com


Drugi parfem koji me je oborio sa nogu, ali u potpuno drugačijem svetlu i potpuno neočekivano. Nešto čemu se nikako nisam nadala je ovaj Premiere Luxe Oud Avon parfem za muškarce, flašica boje ćilibara, vrlo elegantna. Kupila sam ga sinu. A kada smo ga otvorili, prva pomisao je Bazar u nekoj egzotičnoj arapskoj zemlji, poput Maroka, Alžira, Kuvajta ili Egipta. Ovaj parfem mi liči na fenomenalnu mešavinu začina. Nešto neverovatno. Toliko egzotičnog cveća, drveća i smola, a da uopšte nije zagušljiv. Sin je oduševljen, stalno ga nosi. Parfem za muškarca sa stavom (slabo ih ima na ovim prostorima). Međutim oduševljena sam i ja, parfemom. Tako da definitivno mogu da ga nose i žene, bez bojazni da će biti pogrešno shvaćene. Mislim da će ga one sigurno više kupovati za sebe nego za muža, dečka, prijatelja ... šta god. Cena je 2.290 dinara, ali je trenutno u katalogu akcija te košta 1.590 dinara.

Ustvari prvenstveno sam ga kupila zbog Oud smole ili agar smole. Ali da vam ja ne pričam nisam neki alhemičar klik na OUD i videćete šta pun miris ima da vam kaže o Oudu.

Premiere Luxe Oud je predstavljen 2016. Parfem je kreirao Yves Cassar. Gornje note su crni biber, đumbir i lavanda; srednje note su pačuli, agar ili oud i drvo guaiac; bazne note su amber, sandalovo drvo i mošus. Orijentalno drveni. Izvor - punmiris.com


Kada smo kod Oud smole pre nekih godinu, možda malo više, u SEPHORI sam probala jedan izuzetan parfem. Parfemska i modna kuća koju verovatno nikada ne bih kupila, jer su na granici kiča po mojim kriterijumima, a to je kuća VERSACE. Međutim parfem Versace Pour Femme Oud Oriental je nešto NAJLEPŠE što sam u životu pomirisala, a smešten u najružniju pozlaćenu flašicu koju sam u životu videla. Svakako ga probajte ako se nađete u SEPHORI, možda JASMINU, BEAUTIQUE u Merkatoru.

Naknadno sam ubacila sliku dok sam je našla. Ovo je najlepši OUD ORIENTAL koji sam imala prilike pomirisati.
Ana

Коментари