AURA Velvet MATE Pressed Powder


Poštovani, večeras vam neću mnogo pričati, već ukatko. Sigurno svako od vas već za ovaj divni AURA Velvet MATE Pressed Powder. Presovani puder ili puder u kamenu. Kupljen je jer sam potrošila svog dugogodišnjeg saputnika, omiljeni puder koji koristim u svrhu matiranja, a to je  PUPA LUMINYS SILKY BAKED FACE POWDER no.04.

PUPA LUMINYS SILKY BAKED FACE POWDER no.04 prepoznatljiva po svojoj crvenoj ambalaži
Ali bez obzira, AURA kozmetika je izuzetno kvalitetna i postojana i može se meriti sa svetski poznatim kućama. Cenovno je pristupačnija većini žena, i zadovoljiće sve njihove potrebe. 

Sam naziv govori Velvet MATE, da je predviđen za matiranje, ustvari fiksiranje tečne ili kremaste podloge. Uglavnom je pogodan za masne i mešovite kože, jer ako ga naneste na samo lice istaći će nepravilnosti, npr. bore, godine, a to svakako ne želimo. Nanosim ga velikom četkom sa kojom nanosim i puder u prahu. Puder je veoma nežan, svilenkast, na izaziva iritacije i alergije. Ima lep miris, sada bih rekla puderast, ali zazvučaće bez veze, međutim baš je lep i prijatan, čist.


Upakovan je u elegantnu plastičnu kutijicu, ni malo jeftinu. U dva nivoa. Na prvom nivou, kada se otvori poklopac, nalazi se puder, a kada se podigne platformica sa puderom, nalazi se lepo zaštićena pufnica za nanošenje (nije onako jeftino parče sunđera, već je malo jači gumirani sunđerčić). Međutim ja ga retko koristim.

Sve u svemu lep i koristan proizvod. Cena je oko 500-600 dinara.

Fotografija je sa sajta AURA kozmetike (paleta nijansi pudera). Za posetu stranici klik OVDE.Ana

Коментари