AVON Big & Multiplied maskara - efekat maksimalno gustih trepavica sa intenzivnim volumenom!


Poštovani, večeras vam predstavljam AVON Big & Multiplied maskara - efekat maksimalno gustih trepavica sa intenzivnim volumenom!

AVON je pun noviteta i vrlo privlačnih ponuda, međutim nisu sve te ponude u skladu sa kvalitetom. Jedna od tih ne kvalitetnih ponuda je i ova nova maskara. Pre izvesnog vremena sam pisala o AVON BIG&FALSE LASH volume mascara koja je ispunila sva očekivanja, ali baš sva (barem u mom slučaju) klikom na LINK možete pročitati utiske.
 

Gore sam rekla da je AVON Big & Multiplied maskara Big & Multiplied razočarenje. Jeste u smislu da nije Big & Multiplied. Znači da ne daje guste i velike i multiplicirane trepavice. Mogu da pređem i desetak puta po trepavicama one će izgledati normalno, nikako guste.

Neke od blogerki su pisale da im je maskara po otvaranju bila suva, kao da je dugo stajala pa je na isteku roka trajanja. Kod mene nije takav slučaj. Vrlo je sveža i fino natopljena bojom, ali prosto ne nudi ono što je navedeno u katalogu. Fino je pigmentisana, ali ne daje gustinu i volumen. Kako kažu u katalogu RASKOŠAN IZGLED, sve samo ne raskošno. Svakako ću je iskoristiti. Ali je sigurno neću više kupiti.

Četkica je duža nego kod AVON BIG&FALSE LASH volume maskare, takođe je gusta. Vrlo lako je sa njom prići sitnim trepavicama u uglovima oka, ali nema raskoši. Lako se skida uljem ili micelarnim rastvorom. Takođe ne izaziva alergijske reakcije, ne muti mi se vid, niti plačem kao kod nekih maskara. Preslikava se veoma, veoma malo i to posle dužeg nošenja. Pakovanje je lepa srebrnasta tubica ili možda golubije plava, vrlo elegantna. Cena je 599 dinara na akciji u katalogu, inače je cena 990 dinara.U AVON-u kažu: Maskara za raskošan izgled trepavica.

Četkica: Četkica sa vlaknima različite dužine za intenzivan volumen i razdvojenost trepavica. Doseže do trepavice koje nisi ni znala da imaš! Dugačka vlakna savršeno razdvajaju trepavice, dok mikro kanali prenose veću količinu maskare na svaku trepavicu za intenzivan volumen i optički gušće trepavice - do 50%*

Formula:
Kremasta gel formula za postojan volumen trepavica bez slepljivanja i razmazivanja.
AVON Big & Multiplied maskara
AVON Big & Multiplied maskara
AVON BIG&FALSE LASH volume maskara

AVON BIG&FALSE LASH volume maskara

Da li ste koristili neku od ovih maskara? Ako jeste kakvi su vam utisci?

Ana

Коментари