AURA Shine Killer - fini prah za matiranje kože licaPoštovani, noćas sam pisala tekste o AURA Shine Killer - finom prahu za matiranje kože lica, ali sam kliknula nešto i to što sam napisala je nestalo sa lica zemlje/ne baš sa lica. Verovatno sam ga obrisala, tako da ću sada ispraviti grešku izazvanu nesmotrenim brisanjem.

Pa da počnem, ustvari htela sam reći da sam godinu ovu 2016. započela sa korišćenjem AURA kozmetike. Dosta novih proizvoda se našlo u mom kozmetičkom neseseru/ustvari korpi, upravo sa AURINE police. AURA je naša domaća kuća iz Niša, koja proizvodi izvrsnu dekorativnu kozmetiku. Kozmetiku koja po svim parametrima može da se meri sa svetski poznatim brendovima. Znam ja da neki ni do samoposluge ne mogu bez Diora, ali mogu vam reći da je AURA sjajna drugarica i u autobusu, i u pozorištu i na poslu. Uvek se mogu osloniti na nju. Kad god je potrebna tu je, ne štedi se.


AURA Shine Killer - fini prah za matiranje kože lica, je jedan FINI proizvod za osobe sa masnom kožom lica. Prah je fino mleven, bele boje, kada se nanese transparentan je, bez mirisa/sterilnog ako baš moram da ga definišem. U maloj količini fino matira lice, zagladi ga. Ne sadrži talk, ni bilo kakva ulja. Piše da je vodootporan, ne bih znala da vam kažem. Takođe piše da ublažava izgled bora, ustvari učini da lice izgleda mekše, ako to znači da ih ublaži. I čini da šminka duže traje od uobičajenog vremenskog perioda.

Koristim ga uglavnom leti kada su vrućine izražene i kada sve klizi sa lica. Ustvari tada i ne nosim pudere. Vrućina, znoj i puder, fina kombinacija. Nije baš za preporuku. Dovoljna je samo lagana hidratantna obična ili suptilno tonirana krema i malo ovoga praha da vam lice izgleda pristojno. Zimi ne koristim ovaj fini prah za matiranje kože lica, jer mi ne treba. Zimi su pore sužene, a seboregulacija je pod kontrolom, tako da mi ne treba. Koža luči sebum taman toliko koliko joj treba da bude zaštićena i ne volim da joj oduzimam ono što joj treba, bar ne u zimskom periodu.

Kutijica je fina prozirna plastična, sa crnim poklopcem/zatvaračem. Smeštena u elegantnu kartonsku sa srebrnim printom. Cena je oko 500-600 dinara. Sadrži 5 grama finog praha, čini se kao mala količina, međutim sporo se troši. "SHINE KILLER je fini prah za matiranje kože lica koji se sastoji iz mikrosfera koje imaju izuzetnu moć absorbovanja sebuma kože. Trenutno matira kožu lica sprečavajući neželjeno isijavanje i do 8h, a licu daje prozračan i prirodan izgled. Ublažava izgled bora i prekriva sitne nepravilnosti na koži ne ostavljajući bele tragove. Zbog svoje teksture savršeno se uklapa u make-up, a zbog vodootpornosti i rezistencije na znojenje sprečava razmazivanje i čini da vaš make-up traje značajno duže."

  • Trenutno matira kožu lica
  • Sprečava isijavanje kože i do 8h
  • Čini da make-up značajno duže traje
  • Ublažava izgled bora
  • Prekriva sitne nepravilnosti kože
  • Vodootporan
  • Otporan na znojenje
  • Bez talka
  • Bez ulja 
 

Ana

Коментари