AURA Correct ME - Tečni korektor no. 301, AURA Illuminate me - Tečni iluminator nijansa Glam Glow i DEBORAH PERFECT SMOKEY PALETTE EYESHADOW no.07


Poštovani, večeras ću vam predstaviti tri proizvoda koji su mi u skorije vreme postali jako dragi. Jedan korektor, jedan ilimunator i predivna paletica senki. Neću vam mnogo pričati, jer ste uglavnom upoznati sa proizvodima. Ovo je jednostavno moj izbor nijansi.

AURA Correct ME - Tečni korektor bogate, kremaste formulacije omogućava optimalno prekrivanje nepravilnosti kože pri čemu je veoma pogodan za područje podočnjaka. Lako se nanosi pružajući veoma prirodan izgled. Izdvaja se pre svega zbog svoje postojanosti i činjenice da se ne sakljupa u finim linijama pa sett-ovanje puderom u prahu ili kamenim puderom nije neophodno. (izvor AURA.rs)

Korektor je izuzetno jake pokrovne moći. Jedan od boljih koje sam koristila. Nijansa je 301 najsvetlija. Potrebno je malo da biste pokrili sve nepravilnosti. Kako podočnjake, tako i ožiljke od akni, same akne, razne pigmentne mrlje.

Fotografija je uzeta sa sajta AURA. rs Klik na sliku ulazite na stranicu.
AURA Illuminate me - Tečni iluminator - Izuzetno lagana formulacija dizajnirana je da pruži licu sjajan i blistav ten. Idealan za usavršavanje i osvetljivanje tena, ovaj iluminator je neophodan za postizanje efekta konturisanog lica. Izuzetno lako se nanosi i razmazuje na svakoj podlozi i upravo zbog toga čini da vaša koža izgleda sveže i zdravo. Preporučujemo nanošenje preko tečne podloge ili mešanje sa Vašim omiljenim proizvodom za korigovanje tena kako biste dobili još luminiscentniji i svežiji izgled kože. Suptilna i prozračna tekstura iluminatora pogodna je za sve tipove kože kao i za svaki ton. Primenjuje se na područjima obraza, nosa. (izvor AURA.rs)

Iluminator nisam mnogo koristila, ali ono malo što sam ga probala izgleda mi zanimljivo. Ja vam ne mogu reći mnogo, ali ako pogledate predivne dame, Suzanu Zlatanović - Lunu Lu i Svetlanu Sremčević i video TAJNE STROBING TEHNIKE možete da naučite dosta o ovome. Klik na VIDEO. Moja nijansa je Glam Glow.


DEBORAH PERFECT SMOKEY PALETTE EYESHADOW - Deborah Milano predstavlja novi Smokey.  Žene takođe vole da imaju smokey oči u modnim bojama koje su u trendu određene sezone. Zato Deborah Milano – čuveni italijanski poznavalac boja i make-up velemajstor – predstavlja paletu novog koncepta za stvaranje očaravajućeg pogleda i apsolutno besprekornog izgleda: novu Perfect Smokey Eye Palette, jedinu paletu koja sadrži pet senki za oči. Delo italijanskog dizajnera Maria Trimarchija, elegantna pudrijera vitkih linija lako staje u ruku. Ovo su glavne karakteristike nove Perfect Smokey Eye Palette od Deborah Milano. Kao direktan potomak legendarnog bestselera iz 2010, Eye Design Quad, nova i svestrana Perfect Smokey Eye Palette sadrži set od pet glamuroznih nijansi koje se mešaju i kombinuju za postizanje profesionalnog smokey izgleda u pet jednostavnih koraka. Izuzetno pigmentisani puder može da bude intenzivan ili suptilan u skladu sa okolnostima, u nijansama koje se kreću od svetlih i blistavih do tamnih i dramatičnih. Pet senki za oči u jednoj paleti: neverovatno bogatstvo za različite izglede. Nova Perfect Smokey Eye Palette od Deborah Milano pruža priliku svakoj ženi da se poigrava bojama i kreira sopstveni besprekoran i jedinstven izgled. Puder bogat pigmentima se lako nanosi, bilo da osvetljavate, bojite, personalizujete ili definišete oči tako da one zaista privlače sve poglede. Delo italijanskog dizajnera Maria Trimarchija, Perfect Smokey Eye Palette se predstavlja u elegantnoj pudrijeri koja je laka za rukovanje. Providan poklopac otkriva pet idealno uklopljenih nijansi, što olakšava izbor prave palete. Tu je i dvostrani aplikator oblikovan za ravnomerno i precizno nanošenje proizvoda, kao i sjajno uputstvo za upotrebu na poleđini koje predlaže kako da se najbolje koriste sve nijanse. (izvor JASMIN.rs)


Senke su jedine koje zaista koristim svakodnevno. Fine teksture, baršunaste, ne iritiraju kožu, ne skuplaju se u pregibima kapaka, lako se skidaju micelarnom ili uljem, sasvim dobro pigmentisane i lepo se mešaju/blendaju.

Moja nijansa je 07. 


Ana

Коментари