ORIFLAME SWEDISH SPA Exfoliating Massage Bar - piling sapuni


Poštovani, dugujem vam jedno objašnjenje. Kada sam u postu o Swedish Spa Relaxing and Refininh Hands set za negu ruku OVDE pomenula da ova linija ima fenomenalne sapune u obliku ježa ili masažera mislila sam na ova dva na fotkama ispod.

Nikada nisam pisala o njima. Međutim zavredili su pažnju, i treba ih pomenuti. Ima par mojih fotki, a dve sam pozajmila sa Oriflame sajta. Nemam ih sada kod sebe, a htela sam da vam pokažem o čemu se radi. Ako kliknete na link ispod slike odvešće vas direktno na sajt pa možete detaljnije da proučite.
Nije da lobiram za Swedish Spa liniju, ali su stvarno dobri. Koristila sam dosta proizvoda iz ove linije, ali posebno bih istakla Swedis Spa serum za ravnotežu kože lica i piling iz iste linije (zelena).

Meni su oba sapuna odlična, ali za nijansu mi je draži ovaj narandžasti. Ima lepši miris i bolje peni. Jedini minus plavom je malo otužan miris, ako je to uopšte minus. Ali što se nege tiče, nema se šta zameriti. Cena ovih sapuna je ozmeđu 180 i 280 dinara, zavisi da li je na akciji ili ne.

Ovaj plavi sapun masira kožu i vrši piling, čime poboljšava cirkulaciju. Formulisan sa omekšavajućim Hydracare+ kompleksom i stimulativnim ekstraktom morskih algi, ovaj sapun revitalizuje vaša čula svežim vodenasto-cvetnim mirisom dok u isto vreme otklanja mrtve ćelije kože.


http://rs.oriflame.com/products/product?code=30005
A ovaj narandžasti - raskošno penasti, mirišljavi sapun čisti, masira i vrši piling, bez isušivanja kože. Ergonomski zakrivljen oblik i izbočine upotpunjuju iskustvo masaže. Sadrži ekstrakte barske kupine i žalfije i vitamin C.


http://rs.oriflame.com/products/product?code=30843

 Ana

Коментари