ORIFLAME Essense & Co - ROSE & SANDALWOOD Liquid hand soap and Hand & Body lotion


Dragi moji drugari, još malo noviteta iz ORIFLAME kuhinje.

ORIFLAME Essense & Co ROSE & SANDALWOOD Liquid hand soap and Hand & Body lotion. Tečni sapun i losion za negu ruku i tela sa mirisom ruže i sandalovine. Sadržaj svake boce je 300ml. Oriflame se zaista potrudio i prijatno iznenenadio ovim divnim setom. Spojio je dva najlepša, po meni, mirisa iz prirode, miris ruže i sandalovine. I uspeo u tome. Cena svake boce je oko 550 dinara, na akciji u katalogu. Inače je oko 800 ili 900 dinara.  Potrudili su se ne samo oko kvaliteta samog proizvoda, već i oko ambalaže. Deluje luksuzno. Mada malo već viđeno. Ako ste koristili Crabtree and Evelyn onda znate o čemu pričam ili LOCCITANE en Provence, YARDLEY London, Caswell Massey, ORTIGIA Sicila i slične divote. Ali neka, ovo je lep pomak.

Hidratantni losion za ruke i telo sa prirodnim esencijalnim uljima ruže i sandalovine savršeno neguje kožu i daje joj senzualan miris. Lako se apsorbuje, nemasan je i kožu čini mekom i glatkom. Umirite kožu posle upotrebe sapuna ili tečnog sapuna sa ružom i sandalovinom. Dermatološki testiran.

Miris je fenomenalan. Ujednačen i kod sapuna i kod losiona. Lagan, mekan, nežan. Upšte ne smeta iako su u pitanju dva jaka mirisa. Vrlo hidratantni, ako nemate baš zahtevnu kožu.

U novom katalogu se pojavila i linija ORIFLAME Essense & Co LEMON & VERBENA Liquid hand soap and Hand & Body lotion. Pa ako ste ljubitelji citrusnih nota sigurna sam da će vam se dopasti. 

Ambalaža je od plastike koja deluje kao staklo. Vrlo kvalitetna. Sa zlatastim detaljima. Pumpica je odlična. Lako se dozira proizvod. Okretanjem pumpice ga otvarate ili zatvarate. U liniji je još i sapun u čvrstom obliku sa istom mirisnom notom i poslužavnik za ove dve bočice. Sve pohvale za ovaj divan proizvod.

Tečni sapun sa esencijalnim uljima hidrira kožu i daje joj blagi miris ruže i sandalovine.
Raskošna, hidratantna formulacja je dovoljno nežna za svakodnevnu upotrebu. Dermatološki testiran.Sastav losiona
Sastav sapuna 

Ana

Коментари