BOŽEN Cosmetics / Kapsule vitamina E (tokoferol)Poštovani, posetite sajt BOŽEN Cosmetics. Ima korisnih i lepih stvarčica.  Možda nešto nađete i za sebe. Već godinama koristim Vitamin E i vrlo sam zadovoljna učinkom. Pijem ga kao i sve kapsule, ali i koristim u negovanju lica. Cena ovih uljanih kapsula je oko 350-400 dinara, one su od 200 i.j. Takođe imate i od 400 i.j. One koštaju oko 600 dinara čini mi se.
"Vitamin E predstavlja antioksidant koji organizam lako prihvata. Značajan je vazodilatator i antikoagulant. Utiče na regeneraciju organizma, ublažava proces starenja, poboljšava vitalnost srca, mišića, kose i predstavlja vrlo važan dodatak u ishrani. Snabdeva organizam kiseonikom,omogućavajući veću izdržljivost. Sprečava i rastvara ugruške krvi, ublažava umor.Sprečava stvaranje spoljašnjih debelih ožiljaka i unutršnjih ožiljaka. Ubrzava izlečenje opekotina. Pomaže ublažavanje grčeva u nogama posebno noćnih grčeva.
Delujući kao diuretik, može da snizi krvni pritisak. Pomaže pri prevenciji pobačaja. Posebno se savetuje ženama u menopauzi, kao i ženama koje uzimaju kontraceptivne pilule. Održava vaš mladalački izgled usporavanjem starenja ćelija usled oksidacije. 

Kapsule vitamin E se mogu unositi u organizam oralno ili direktno nanositi na kožu lica, vrata i dekoltea kada se apsorbuje preko kože i na taj način sprečava nastanak bora poboljšava elastičnost, tonus i izgled kože. 


Doziranje: Svakodnevno ujutru uzimati 1 – 2 kapsule vitamina E sa malo vode ili ih umasirati uveče na lice i vrat."
  
Izvor BOŽENCosmetic

Kao što vidite na slici, kutija je zaštićena tako da ste sigurni da niko drugi nije imao kontakt sa kapsulama osim vas. Samim tim nisu kontaminirane. Izgledaju kao perlice ćilibara. Pakovanje sadrži 60 kapsula.


Ana

Коментари