HEMEL skin care Ulje za jačanje kose / Hair Strengthening Oil


Poštovani, moji večeras ću vam predstaviti jedan meni voljen proizvod. Koristim ga sigurno već desetak godina sa prekidima, ali uvek mu se vracam. EVERGREEN u negovanju kose. HEMEL Ulje za jačanje kose / Hair Strengthening Oil. Imam dugu kosu i dosta vodim računa o njoj. Ovo ulje je bilo tu kad god sam imala neki veći problem.

O HEMEL kozmetici možete se informisati na njihovom sajtu. Hemel International osnovan je 1991 godine. Bavi se proizvodnjom i prodajom prirodnih kozmetičkih proizvoda na bazi meda, pčelinjeg voska, etarskih i biljnih ulja, ekstrakata lekovitog bilja i vitamina prirodnog porekla. Klik na HEMEL ulazite na sajt.

Sa njihovom kozmetikom sam se upoznala ranih 90-tih godina, kada sam rodila dete i bila u potrazi za nekim dobrim uljem za negu kože, korigovanje strija i sličnih stvari. Tako je počelo moje interesovanje za njihove proizvode. Samo ću reći da imaju fenomenalne kreme i ulja i da svakako treba da ih probate. Pored krema i ulja, imaju fenomenalnu, ali fenomenalnu dekorativnu kozmetiku. Tečne pudere, pudere u kamenu, senke, olovke ... Prodavnica se nalazi na Zelenom vencu iznad podzemnog prolaza, u ulici Kraljice Natalije 1. Svakako svratite.

"Pojačava perifernu cirkulaciju, jača i hrani koren dlake i sprečava opadanje kose. Koristi se i kao pakovanje. Nanosi se na kožu glave nekoliko sati pre pranja, utrljavanjem u koren dlake, uz blagu masažu. 
Dominantne biljke: bosiljak, kleka, ruzmarin    
Preporuka
Pri bojenju kose staviti nekoliko kapi ulja u boju. Za suvu kosu neophodno je nakon pranja utrljati ulje u krajeve kose. Osobe sa nasleđenim manama kose ulje mogu koristiti kao pakovanje na vlažnu kožu glave, koje je poželjno držati čitavu noć.


Dejstvo
Kombinacija lekovitih biljaka podstiče regeneraciju korena dlake, sprečava pucanje i opadanje kose i čini vlas elastičnom i sjajnom. Štiti od nepovoljnih spoljnih uticaja, revitalizuje farbanu kosu i sprečava opadanje kose. Pogodno je za dodatnu negu svih tipova kose.


Način upotrebe
Dva do tri sata pre svakog pranja kose naneti ulje na koren kose, uz istovremenu masažu kružnim pokretima. Kod izrazito suvih vlasi i rascvetalih krajeva poželjno je kosu upakovati i ostaviti celu noć. Pri farbanju kose, u farbu staviti nekoliko kapi ulja. 
Preporučuje se pakovanje pre pranja, ali je moguće i posle. Jedna do dve kafene kašičice ulja se izmešaju na tacni sa dve kašičice vode. Zatim se ulje vrhovima prstiju dobro utrljava u koren kose. Kada se koristi kao pakovanje onda se posle utrljavanja u koren kose blago razmaže preko vlasi.
Ostavlja se 2 – 3 h ili da prenoći i zatim kosa pere nekim od hranljivih šampona. Postoji mogućnost da se koristi u salonima, ulje se utrlja u koren kose i zatim 15 – 20 min. tretira pod haubom.
Kod farbanja kose u farbu se stavljaju 1 do 2 kafene kašičice ulja, kosa je očuvana bez cvetanja i sušenja. Kosu prati sa šamponom prema tipu kose, prvo šamponiranje i drugo nekim od hranljivih šampona." Izvor HEMEL   

HEMEL Ulje za jačanje kose / Hair Strengthening Oil, kao što sam rekla koristim već desetak godina.  Može se iskoristiti kao pakovanje, pri farbanju dovoljno je da par kapi stavite u smešu od farbe za kosu, ako imate suvu kosu posle pranja kao regenerator. Ne utiče na skidanje boje sa kose i blagotvorno deluje na dlaku. Veoma je uspešno u lečenju alopecije. Već u roku od mesec dana, od prvog korišćenja kosa počinje da raste. Može da se koristi svaki dan, tako što se masira teme glave i koren dlake. Cena ulja od 55 ml je oko 750 dinara. Ima i veliko pakovanje od 200 ml i ono je oko 1500 dinara.

Pored ovog ulja Hemel raspolaže sa zavidnom kolekcijom za negu kose i vlasišta. Tu ima šampona za kosu, seruma za bolji rast kose, regeneratora i naravno ulje. Klikom na HEMELkosa, možete da vidite i pročitate o korisnim preparatima za kosu.

Čitava se kolekcija, ne samo ova za kosu, nego i za lice i telo, bazira na prirodnim sirovinama. Med, vosak, lekovito bilje. Izuzetno je koncentrovana i dovoljno vam je malo proizvoda da dobijete dobre rezultate.

Kada sam pisala o proizvodima koje koristim za negu kose OVDE, pomenula sam ovo ulje pri kraju.Da li ste koristili ovaj proizvod od HEMELA? Da li ste uopšte nešto koristili od HEMELA?
Ako jeste, kakvi su vam utisci i da li ćete i nadalje ostati verni ovom proizvođaču?

Ana

Коментари

Постави коментар