Organic Sapuni Danijela


Već sam vam pisala, a i pričala o prijateljici koja pravi izuzetne prirodne sapune. To su organski sapuni za sve tipove kože. Ali da ja ne pričam mnogo, slike će reći više od svega drugog.
Organski sapuni, pravljeni na tradicionalni francuski način toplim i hladnim postupkom, u kome su sačuvana sva svojstva supstanci, hrane, leče i neguju.

Verbena, Sibirski bor
Ovaj sapun je idealno rešenje za problematičnu kožu. Preporučuje se osobama koje su u adolescentnom periodu i onima koji imaju masnu kožu, jer smiruje upale, a zajedno sa borom, predstavlja izuzetan antioksidant. Sadrži pinolensku kiselinu pa je odličan i kod promena na koži.
 
Origano, Zeleni čaj, Bor
Sapun sadrži palmino, kokosovo i maslinovo ulje, organo, zeleni čaj i eterično ulje iglica sibirskog bora. Ova kombinacija zahvaljujući origanu koji je najjači biljni antiseptik ima i antibakterijska i antioksidativna svojstva. Sibirski bor je izuzetan sakupljač slobodnih radikala. Zeleni čaj podmladjuje i regeneriše kožu.Pogodan za sve tipove kože i svakodnevnu negu.

Cacao, Limun
Sastav ovog sapuna čine palmino, kokosovo i maslinovo ulje kao i cacao i eterično ulje limuna.
Cacao je izuzetan za negu kože, a u kombinaciji sa limunom preporučuje se za masnu i mešovitu kožu lica i tela, jer sadrži C vitamin koji čisti i osvežava.


Lotos
Lotos kroz istoriju predstavlja i simbol i lek čistote tela i uma. Predstavlja savršen spoj sva četiri elementa prirode, vatre, vode, zemlje i vazduha. Ovaj sapun umirujuće deluje na kožu, dajući joj elastičnost i baršunast izgled. Pogodan je za sve tipove kože.


Lavanda, Limun
Lavanda je jedna od biljaka pronadjena u Tutankamonovoj grobnici, što govori o njenom značaju i upotrebi još u davnim vremenima. U kombinaciji sa limunom, ona smiruje, čisti i osvežava kožu, leči ekceme i kožna oboljenja. Sam miris lavande, izuzetno utiče na opuštanje i relaksaciju, pa će vam kupanje pretvoriti u pravo uživanje.

Pomorandža, Limun, Cacao, Cimet
Bogat sastav ovog sapuna hrani i ujedno dubinski čisti pore . Prisustvo cimeta ubrzava cirkulaciju i utiče na otklanjanje masnih naslaga ispod kože.

Glicerinski sapun sa limunom
Ovaj sapun je izuzetno redak u ponudi na našem tržištu, jer sadrži visok stepen glicerina. Kao osnova za mnogobrojne kozmetičke preparate, predstavlja univerzalo rešenje za negu svih tipova kože. Njegova lekovita svojstva su se pokazala kao izuzetna u lečenju kožnih oboljenja i osetljive kože, a dodavanjem eteričnog ulja limuna, ima i antibakterijsko i dezinfekciono svojstvo.

Još malo slika. 


Glicerinski sapuni živih boja.

Sapun od maslinovog ulja i lovora
Odlican protiv starenja kože. Dosta je mastan tako da posle njega nije potrebna dodatna nega u vidu krema za telo. Nešto kao Alepski sapun.


 Bor i kedar

 Bor, karanfilić

 Lavanda

 Bor i limun

 Neven i nana
Odličan za ekceme, psorijazu i osetljivu dečju kožu.


Pomorandža, grejp, limun

Možete je naći na f.b.stranici - Organic Sapuni Danijela

Za sada toliko, ali pisaću još. Uživajte u slikama.

Pozdav svima.

Коментари