NEKI NOVI PROIZVODI II - Botanica, Oriflame, Deborah, Hedera Vita, Palmolive ...

Ovih dana malo sam kupovala. Ništa veliko, par sitnica. Pa da podelim utiske sa vama.

 
Bio mi je potreban puder, u Liliju prvo se maših za ovaj Deborah DD. Učinio mi se Ok onako na probi, ali videćemo kako će se ponašati na licu. Piše da je anti-age ali deluje lagano. Cena oko 1500 dinara.
Upravo probala puder, pa da dopunom. kao išto sam rekla, lagane teksture, nijansa je 00 ivory pošto imam jako svetao ten uvek koristim najsvetlije nijanse, nekada skoro pa bele.
Pre nego što sam ga stavila lice sam očistila antiacne losionom i namazala antiacne kremu, koja mi je savršeno matirala lice (ovo ne činite često, isušićete ga), tako da je puder odlično legao.Pokrovna moć je srednja. Može malo da se nadogradi.

Ulje od divlje ruže  za lice iz kolekcije LOVE NATURE. Piše da je za suvu kožu, ali ja sa masnom uvek koristim ulja i prijaju mom licu. Masno treba tretirati masnim jer se tako kože ne šokira, to je njena prirodna sredina. Kada je isušuješ ona se bori i luči više sebuma. I tako spolja bude sasušena, dehidrira, a unutra se upali. Ulja su u suštini dobra za sve tipove kože. Ovo sam već probala i mogu reći da se vrlo brzo upije. Osećaj je dobar.

Tu je i univerzali balzam, naravno sa aromom ruže. Moj omiljeni cvet.

 Ove stvarčice su kupljene, tako što sam čitala na blogu Ruž-Rouge odlične utiske dame koja ih je koristila. Odmah su probani i utisci se poklapaju. Kupila sam losion i kremu, a gel nije bio u ponudi. Ako naletim negde kupicu i njega.

Losion je 139 dinara
Krema je 144 dinara

Ovo su one famozne jeftine kremice o kojima sam pisala, botanica. One one su ustvari fenomenalne. Imam sa kolagenom i uljem peršuna. Mogu vam reći da ih koristim, i bez obzira na cenu kupiću ih ponovo jer su stvarno dobre.
Pogledajte    -     http://www.hemanis.net
                           http://www.hemanis.net/negalica/index.html

Hedera Vita sapun od kozijeg mleka sa medom i kakao puterom. Verujem da je dobar, kao i svi njihovi proizvodi. Cena sapuna oko 90 dinara
Pogledajte    -     hederavita.blogspot.com

Swedish Spa sapun iz Oriflame-a. Ranije sam kupovala zeleni, ali ovaj ima prijatniji i osvežavajući miris. U suštini Oriflame ima jako dobre sapune.

Grožđana mast, baš onakve kao kada smo bili deca. U kutijici. Za korišćenje u kući, jer mora da se nanosi prstima. Stik je prikladniji za torbu ili jaknu. Cena kutijice 30 dinara
Pogledajte         -        http://www.hemanis.net

Коментари