AVON Nutra Effects BB krema SPF 15 sa aktivnim kompleksom zasnovanima na semenkama čia i cveta Rajske ptice.


Poštovani, kao što sam rekla pišući prethodni post, već sada vam sa sigurnošću mogu reći da ova BB krema AVON Nutra Effects BB krema SPF 15 i ja nikako nećemo u buduće da sarađujemo. Prvo, naručila sam matt verziju, stigla mi je ova. Nije loša struktura/tekstura kreme, ali nije se složila sa mojom kožom, odnosno tipom kože. Drugo suviše je ŽUTA (meni više odgovaraju roze i neutralne nijanse - hladne). Ali ne radi se ovde o tome šta meni odgovara. Poznajem dosta žena koje imaju ten kao ja. Treće ako je i mat varijanta ovako žuta, to onda ne valja. Svakako je dobro što ima zaštitni faktor, nije komedogena, ne izaziva nuspojave u vidu alergija, bubuljica i slične stvari.

Uglavnom većina kozmetičkih kuća pravi BB i CC kreme žute, oker, braon. Kao izgovor im je da će se adaptirati sa vašom bojom kože. U većini slučajeva se to ne dogodi, već hodate žuti/oker u licu ceo dan (desilo se to i meni često). Uglavnom su to LIGHT (žuta/oker) i MEDIUM (neka braon) nijanse. Jednom prilikom sam kupila Mixa DD, ona je bila crveno/narandžasta.

Svetle nijanse imaju: Garnier Miracle Skin Perfector Oil Free BB cream za masnu i mešovitu kožu, EVELINE - BB KREMA 8U1 Mattifying (plavo pakovanje), EVELINE Cosmetics MAGICAL CC Cream sa mineralnim pigmentima i bioHijaluronskim kompleksom - drogerijske kreme, sigurno su svetle kada na njima piše LIGHT - probala sve tri. Dobar kvalitet i povoljne cene.

AVON Ideal Flawless CC tonirana korektivna krema za lice SPF20, ima divne svetle nijanse. Imala sam je, ali mi nije odgovarala jer nije za masnu kožu, ali da lep sjaj, ne pokriva nešto naročito (osveži vam lice), ali ako imate ten bez nekih nepravilnosti svakako će vam lepo stajati.

U AVONU kažu: "Nutra Effects BB krema SPF 15 sa aktivnim kompleksom zasnovanima na semenkama čia i cveta Rajske ptice.
Kako deluje: TRENUTNO - ujednačava ten, savršeno prikriva, umanjuje vidljivost nesavršenosti, umanjuje vidljivost nesavršenosti, pruža blistav sjaj. 1 NEDELJE - poboljšava izgled tena."


Postoji krema koju volim, baš volim i koja mi je jedna od omiljenih BB, a to je AVON Anew Vitale Beauty balzam za lice BB+ SPF 20. Nju vam svakako preporučujem u svako doba dana. Redak slučaj da ima samo jednu nijansu, a da odgovara najvećem broju žena. O njoj sam pisala OVDE.



Možda vam je tekst bio malo konfuzan, izvinjavam se. Pisala sam o AVON Nutra Effects BB krema SPF 15, a spominjala i neke druge. Međutim problem NIJANSI je uvek tu oko nas. Nije to samo sa kataloškim i drigerijskim brendovima. Ovaj problem je zastupljen i kada se radio o skupim BB i CC kremama.

Ana

Коментари