NEGA USANA - LABELLO - CARE & COLOUR NUDE caring lip balmPoštovani, ovo subotnje prepodne obeleženo je negom usana. Ima dosta balzama koje sam proteklu godinu koristila. Neki su dobri, neki su prosečni, a neki očajni. Neki su negujući, sa svim hranjljivim komponentama. Puteri, ulja, voskovi. A neki su čista hemija. Nađe se i po neki tonirani. Njih koristim kada mi je naporno da stavim karmin. Jedan od tih lepo toniranih je i LABELLO CARE&COLOUR caring lip balm u NUDE nijansi. Mislim da imaju još dve. Roze i crvena. 


Ovom balzamu me privukla boja. Volim NUDE nijanse. Dobro je pigmentovan i sasvim pristojno neguje. Imala sam jedan sličan, nije bio toniran, sa deksapantenolom - LABELLO REPAIR & BEAUTY WITH DEXPANTHENOL u ljubičastom pakovanju. Odlično je negovao usne. Pošto njega nisam našla, a ovaj mu je bio najsličnini, kupila sam njega. Pomislila sam da je zbog boje šarena laža, kao i većina toniranih balzama, ali se ispostavilo da je dobar. Kvalitetna nega, kremasta tekstura, prirodna nijansa. Labelo je iz dva sloja. Unutrašnji beli je sa pantenolom, a spoljni je takođe negujući, tonirani.Labello balzami nisu među mojim omiljenom, ali nađe se po neki koji je dobar. Gore sam izrazila svoje oduševljenje sa LABELLO REPAIR & BEAUTY WITH DEXPANTHENOL i LABELLO - CARE&COLOUR NUDE caring lip balm. 

Ali ima i onih koji se nisu pokazali u dobrom svetlu. Neki od njih su Labello FRUITY SHINE Cherry i Labello PEACH SHINE. Boja je lepa, miris još lepši, ali nega je nikakva. Ovi balzami spadaju u one od kojih vam se usne još više suše. Što ih više mažete, usne ih više traže. Tako da se desi na kraju dana da mi se koža usana potpuno razdvoji koliko je isušena. Sledeći dan ne mogu da stavim karmin, jer imam ragade.Ana

Коментари