NEGA USANA - LABELLO Lip Butter Vanila Macadamia i BALEA Lippen ol Roll-on mit Cocos duft


Poštovani, još malo da se zadržimo na negovanju usana. Još dva divna proizvoda koja već duže vreme koristim. Jedan je  LABELLO Lip Butter Vanila Macadamia. Ali o njemu je toliko napisano, tako da ja neću reći ništa novo. Lepo neguje, ima još lepši miris, gurmanski, sladak. Kremasto, baršunasto. Pakovanje, metalna kutijica, vraća me u detinjstvo. Nema zaštitni faktor.


Međutim ovaj drugi proizvod mi je nekako mnogo miliji i za njega sam više vezana. U pitanju je BALEA Lippen ol Roll-on mit Cocos duft. Roll on, uljani serum za negu usana od Balee sa vitaminom E. Čarobni miris kokosa. Aplikator je u vidu kuglice. Ravnomerno nanosi serum na usne. Ulje je gusto, ne razliva se. Koristim ga naveče pre spavanja, jer je dosta mastan. Nema zaštitni faktor.


I naravno, nisam odolela MAYBELLINE BABY LIPS balzamima. U pitanju je MAYBELLINE BABY LIPS Dr.Rescue Intensiv care - Just peachy - menthol, blago tonirani balzam. Ništa što nije već viđeno. Daje lepu bebi roze nijansu i to je to. Piše da pruža 12-časovnu hidrataciju. Možete ga nositi umesto nude karmina, a pri tome imate i negujući efekat. Nema zaštitni faktor.


Kao što vidite ova tri balzama memaju zaštitni faktor/SPF za razliku od balzama iz prethodnog teksta.

Ana

Коментари