Kozmetika koja je obeležila moje proleće i leto 2015


Poštovani, leto je na izmaku, još par dana i dolazi jesen. Jedno od najlepših godišnjih doba. Sve u boji zlata. Neću pisati mnogo. Podeliću sa vama koji su proizvodi obeležili ovogodišnje proleće i leto u mom slučaju.

Za higijenu u kupatilu zaslužni su Balea proizvodi, koji su potpuno okupirali i moje ukućane i moje kupatilo. Takođe moje prijatelje i kolege, potpuno zaluđeni fenomenalnim mirisima, ali i odličnom negom i još povoljnijom cenom.


NUXE Hulie Prodigieuse - ulje. 
Verovatno najprodavaniji proizvod ovog leta. Kvalitetna mešavina ulja, blagotvorna za kosu i kožu.


NIVEA CELLULAR perfection skin eye illuminator.
Okoloočna tonirana krema prema kojoj sam imala male rezerve, ali sada mi je neizostavni deo u dnevnoj nezi kapaka i podočnjaka. Uglavnom mi je postala navika da je stavljam na podočnjake kada se šminkam. Ispod pudera. Ustvari trebalo je strpljenja i vremena da počne da pokazuje svoje dobre strane.


BIOTEN GENOVATE će nastaviti da bude neizostavni deo moje nege i u buduće.
A o BIOTEN kozmetici pročitajte OVDE.


Ovo je skupina proizvoda koji su obeležili kraj zime, proleće i deo leta 2015. godine. Ni jedan me nije razočarao. Ima tu svega i svačega, pisala sam o njima u negovanju kože tokom tretmana sa derma rollerima OVDE. Posebno je odličan ovaj NIVEA Q10 serum u obliku perlica.


Drugi deo leta 2015. godine su obeležili proizvodi iz crvene kolekcije, kako je ja zovem.  Svi su dobri u suštini, ostalo ih je malo, a morali su se potrošiti, jer polako ističe rok trajanja. i među njima ima svega, uglavnom su to dosta dobri proizvodi koje sam sa zadovoljstvom koristila. O njima možete čitati OVDE.


SEPHORA Base sublimatrice - Primer
Proizvod koji uvek zaboravim da pomenem. Ovo je po meni jedna od boljih baza za lice. Svetlo roze, ima iluminativne čestoce, pa licu da lep i prirodan sjaj. Ne nanosim je samostalno, već u paleti pomešam sa puderom koji trenutno koristim. Pre nje sam dugo koristila, isto SEPHORA, ali bila je bela i bez iluminatora. U trenutku kupovine belu nisu imali, pa sam kupila ovu i nisam se pokajala.


A puder koji sam u tom trenutku koristila je AVON calming effects, ali mat varijanta. Kad god kupujem pudere ili kreme naručim i gomilu testera. Sve se iskoristi. Jedan od boljih pudera. Dugo sam koristila AVON calming effects, onu sa iluminatorom. Sve u svemu vrlo zadovoljna.


Golden Rose silky touch  blush-on
Rumenilo, lepa prirodna nijansa. Nosiva u svim make up varijantama. Sa malo šminke, sa puno šminke, kako vam volja. Sporo se troši, nikad kraj.


AVON je ove godine bio pun pogodak kako preparativne kozmetike, tako i dekorativne. Iz njegove kuće izašlo je mnogo lepih i "potrebnih" proizvoda koje svaka žena treba da ima. Tako su se tu našle i ove CC kuglice za korekciju tena i ova paleta korektora, koja nije nešto pogmentovana, ali svakako sam joj našla primenu.AVON LUXE nude slip lipstick
Karmin u kako je volim da kažem "nudističkoj" varijanti. Ogoljen, iz ove AVON-ove luksuzne kolekcije, koji već duže vreme merkam i nisam se razočarala. Uvek sam ga kupovala kao tester, mislim da je bilo vreme i da se lično upoznamo. Eto desilo se. Ja baš ne volim karmine, ali ovaj je ... bas lep.


A ovo su neki setovi šminke koje sam sama sebi napravila i koristila ih tokom vremenskog perioda o kome vam pišem. Uglavnom su to vrlo jednostavne i prirodne nijanse, ne napadne i vrlo nosive, nevezano za godište i boju kose.

Najviše me se dojmla ova paleta korektora NYX, koja je više nego ispunila moja očekivanja i još uvek ih ispunjava. Od skulpturisanja lica, do korekcije podočnjaka, fleka, koristim je i kao karmin, podloga za senku za oči, ma potpuno više funkcionalan proizvod. I još jedan proizvod je ostavio jak utisak na mene, a to je ova MAYBELLINE maskara. Do kraja sam je potrošila i to dve od kada se pojavila.


Ide jesen, a sa njom i promene. Biće tu raznih novih proizvoda. Puno pozdrava.

Ana

Коментари