NYX HD Photogenic Concealer nijansa Fair CW02


Dragi moji, kako sam u prethodna dva posta pisala o okoloočnim kremama, koje su u stvari najviše negujućeg karaktera, ovaj tekst ću posvetiti onome što ide nakon naošenja krema. A to je korektor. Postoje razni korektori, u različitim oblicima, tečni, kremasti, penasti. Ali izuzetno je teško naći korektor koji će dobro pokriti, neće istaći nepravilnosti i još uz to biti i nežan prema vašoj koži oko očiju. I naravno biti odgovarajuće nijanse. Kako se decenijama borim sa podočnjacima i kesicama, osnova moje kupovine čine upravo korektori i okoloočne kreme, te razni tupferi koji služe kao oblozi za oči i slične stvari.

NYX HD Photogenic Concealer nijansa Fair CW02 - bež nijansa sa roze podtonom. Ovo je jedan od retkih korektora koji su zaista stvarno dobri. Dobro pokriva podočnjake i ostale nepravilnosti na koži (ožiljke od akni, depigmentacijske mrlje i sl.), ne uvlači se u bore, pore, fino se blenduje sa ostalom dekorativom. Nije agresivan, ne izaziva alergije. Kremast je i veoma nežan na vašoj koži, a opet savršeno pokriva bez stvaranja maske.

Kao što vidite izbor nijansi je neverovatno veliki. Na sajtu piše da je ovo tečni korektor, ali meni je više kremast, gušći je od tečnog. kako god odličan je. Kupujem ga u Alexandar cosmetics-u. Cena je oko 600 dinara.
Ana

Коментари